logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FENSTERBAU FRONTALE - světový veletrh oken, dveří a fasád

Ve dnech 16. -19. 3 2016 se v Norimberku uskuteční veletrhy FENSTERBAU FRONTALE a HOLZ-HANDWERK. Každé 2 roky se zde sejdou nejnovější informace o profilových systémech, stavebních prvcích, skle v architektuře, upevňovací technice, bezpečnostní technice, strojích, zařízeních a o dalších tématech. Část veletrhu je věnována zabezpečení oken a dveří.

Reklama

FENSTERBAU FRONTALE - celosvětové inovace z oblasti oken, dveří a fasád.

Díky spojení s veletrhem zaměřeným na obrábění dřeva HOLZ-HANDWERK se stal působivou a hlavní událostí branže (toto tradiční spojení obou veletrhů se datuje od roku 1992). Každé dva roky si v Norimberku výrobci oken a fasád, architekti, stavitelé i obchodníci vyměňují informace o nejnovějších profilových systémech, stavebních prvcích, skle v architektuře, upevňovací technice, bezpečnostní technice, strojích, zařízeních a o dalších tématech. Představena je rovněž zavírací a zamykací technika, stínicí technika, dveře a výplně domovních dveří. Několik výstavních hal je věnováno sklu, profilům, kování a speciálním strojům a zařízením. Během čtyř veletržních dnů se očekává na 105 000 návštěvníků z celého světa. (v roce 2014 na veletrh přijelo 108 967 odborníků). Kvůli značnému dopravnímu přetížení byla posunuta otevírací doba o hodinu dozadu, 10:00 – 19:00 hod, v soboru do 17:00 hod., tím se pořadatel snaží vyhnout dopravní špičce.

O veletrzích FENSTERBAU FRONTALE a HOLZ-HANDWERK

  • 4 veletržní dny napěchované událostmi
  • 99 500 QM výstavní plochy
  • 11 do posledního místa zaplněných výstavních hal
  • FENSTERBAU FRONTALE 724 vystavovatelů z 36 zemí, z toho 8 z ČR (seznam níže)
  • HOLZ-HANDWERK 500 vystavovatelů, z toho 6 z ČR (seznam níže)

ODBORNÝ PROGRAM
  • speciální přehlídka Erfolg mit Sicherheit + Qualität (Úspěch s bezpečností + kvalitou)
  • Architects’ Area
  • 8. fórum Architektura-Okna-Fasády
  • Cena za inovace Architektura + Okna Dveře Fasády
UŽITEČNÉ INFORMACE
  • Otevírací doba: Středa, čtvrtek, pátek: 16.–18.3.2016, 10:00 – 19:00 hod., sobota, 19.3.2016, 10:00 – 17:00 hod.
  • Podrobný program
  • Bezplatná APLIKACE FRONTALE pro Váš smartphone. Všichni vystavovatelé a všechny produkty, dynamický plán výstavních hal, odborný program a další užitečné informace.
  • Online katalog vystavovatelů
  • Vstupenky v předprodeji: vstupenku na veletrh si můžete zajistit pohodlně a rychle u výhradního zastoupení veletrhu v ČR. Celá transakce probíhá elektronicky. Vstupenku obdržíte emailem, přímo na výstavišti již neprovádíte žádnou další registraci a jede přímo do výstavních hal.

TIPY NA STÁNKY

Inoutic / Deceuninck

Hala 6, stánek č. 203

Společnost Inoutic / Deceuninck patří mezi přední evropské výrobce PVC okenních a dveřních systémů a dále stavebních systémů – obkladů a teras z kompozitního materiálu Twinson. Unikátní nabídka okenních profilů uspokojí i nejnáročnější požadavky kladené na novostavby i rekonstrukce z pohledu tepelně izolačních vlastností. Profil Eforte splňuje i parametry pasivních domů.

Rovněž šíře variant nízko údržbových teras z kompozitu Twinson je řešením pro jakýkoli stavební záměr.

Na letošním ročníku veletrhu fensterbau 2016 představí Inoutic / Deceuninck řadu novinek – například nový okenní systém Eforte Fusion z PVC, dřeva a hliníku, vstupní dveře Rovex se skleněnými vlákny či nové terasové palubky Terrace Clubhouse.

Nové lehké vstupní dveře Rovex. Křídlo ze skleněných vláken je integrováno do výplně domovních dveří oboustranně překrývající křídlo.
Nové lehké vstupní dveře Rovex. Křídlo ze skleněných vláken je integrováno do výplně domovních dveří oboustranně překrývající křídlo.

Více informací na www.inoutic.cz.

SERVIS CLIMAX a.s.

Hala 4A, stánek č. 305

Akciová společnost SERVIS CLIMAX je největším výrobcem stínicí techniky v České republice a patří mezi přední výrobní evropské firmy tohoto sortimentu. Na trhu působí více než dvacet let a ve své nabídce má desítky typů venkovního a vnitřního stínění, což představuje širokou škálu žaluzií, rolet, markýz, pergol, fasádních clon a sítí proti hmyzu.
Novinkou je rozšíření nabídky venkovních žaluzií o lamelu C-60, které plánujeme v březnu. Lamela C-60 bude ve standardní nabídce v 5 nejoblíbenějších barvách. Ostatní provedení bude téměř shodnés žaluzií C-80. Výhodou této žaluzie je hloubka montážního prostoru, která je pouhých 10 cm a dále proti C-80 má C-60 vyšší odolnost proti větru.
Další březnovou novinkou je zásadním způsobem rozšiřený sortiment látek roletek CLIMAX (317 látek).


Markýza, foto SERVIS CLIMAX

TOKOZ a.s.

Hala 2, stánek č. 516

Firma TOKOZ a.s. působí v oblasti zabezpečovacích mechanismů více než 90 let. Díky těmto dlouholetým zkušenostem se stala skutečným specialistou na výrobu visacích zámků a dnes i jejich největším českým výrobcem.
Sortiment, k němuž patří visací zámky a další zabezpečovací prvky jako jsou závory a petlice nebo stavební a nábytkové kování, se postupem let začal rozšiřovat o další speciální zabezpečovací mechanismy a doplňky. Pod novým mottem"CHRAŇ SI SVŮJ SVĚT'' vám pomáháme zabezpečit právě ten váš svět!

Ve stávající nabídce můžete nalézt nejen léty prověřené a stále v některých oborech nenahraditelné produkty firmy TOKOZ, ale i nové mechanismy, které přinášejí konkrétní řešení v zabezpečení.
Vším, co děláme, chceme i nadále přispívat k pověsti silného českého tradičního výrobce zámků a kování.


Sortiment TOKOZ PRO - cylindrické vložky a visací zámky

Další české firmy, které můžete vidět na FENSTERBAU FRONTALE

ERBI systems s.r.o.

Hala 2, stánek č. 225

Navazujeme na kvalitu výrobků, které nesly označení BERA. Jenom jsme dnes elektrické zámky povýšili o stupeň výš. Jmenujeme se ERBI systems s.r.o. a jsme opět stejný kolektiv, jak jste nás dříve znali, zve na veletrh Radomír Bednář, majitel a ředitel společnosti ERBI systems s. r. o. a bývalý majitel firmy BERA s. r. o.
Firma BERA dala našemu oboru v zámečnictví nejpoužívanější otvírače dveří BeFo, samozamykací zámky, skříňkové zámky a také obchodní kulturu slušnosti. Každý výrobek vznikl za přispění našich zákazníků. Za úspěchem firmy BERA stály vždy neocenitelné zkušenosti z montáže zámků nebo strategie prodeje. Byl jsem pyšný na nadšení zaměstnanců, kteří vždy uměli zákazníkům poradit a vyhovět jejich přáním, řekl v rozhovoru pro klicovecentrum.cz Radomír Bednář.

ISOTRA a.s.

Hala 4A, stánek č. 325

Veletrhu se účastníme jako jeden z technologických lídrů ve svém oboru. Prezentovat budeme kompletní výrobní sortiment stínicí techniky, především se zaměříme na produktové inovace ve venkovních žaluziích a látkových systémech.

PF Postforming s.r.o.

Hala 7A, stánek č. 122

Společnost PF Postforming je největší výrobce okenních parapetů a schodových dílců v ČR. Výroba postformovaných polotovarů byla ve Velké Bíteši zahájena v polovině devadesátých let. Od roku 1999 jsou hlavním sortimentem vnitřní okenní parapety, na trhu znáné pod názvem výrobní firmy PF Postforming. Od roku 2001 jsou vyráběny mj. také schodové dílce a další atypický postforming. V roce 2004 byla firma začleněna do skupiny PF Group a.s. a vytvořeny samostatné výrobkové řady TOPSET okenní parapety a TOPSTEP schodišťový systém.
Zajímavostí je i schodišťová stavebnice je určena pro obklad rovných betonových / kamenných / teracových schodů svépomocí. Stavebnice je vhodná pro nová schodiště i renovace.

ROSTEX Vyškov, s.r.o.

Hala 2, stánek č. 501

Již 90 let firma ROSTEX vyrábí výhradně kování pro okna a dveře. Je pravdou, že existuje mnoho zajímavých materiálů pro výrobu kování. ROSTEX vyrábí své produkty pouze z ušlechtilých kovů, protože není jiný lepší materiál pro výrobu kvalitního dveřního či okenního kování. Dokonce ani nejlepší modely ze syntetického materiálu by pravděpodobně nebyly schopny přežít každodenní požívání bez toho, aby v jejich jádru nebyla kovová výstuž. Oblíbený materiál je nerezová ocel, která nejvíce splňuje náročné požadavky pro funkčnost, užitou hodnotu, kompaktibilitu a neškodnost vůči životnímu prostředí. Prakticky nezničitelná nerezová ocel je zvláště vhodná pro velmi často užívané dveře či okna u komerčních budov či společenských zařízení. S ohledem na životní prostředí jsou potom výrobky z nerezové oceli recyklovatelné z více jak 50%.
Zákazníci by měli ocenit poměr mezi cenou a poctivou kvalitou produktů.Dveřní a okenní kliky by měly poskytovat svou službu po několik let aniž by byly obměňovány. Mnohé řeknou kliky i o majiteli, který si je opatřil a proto by rozhodnutí jaké okenní či dveřní kování bude zdobit váš interiér nebo exteriér, nemělo být učiněno bez rozvážení.

STÍN KOVO s.r.o.

Hala 7, stánek č. 425
Společnost STÍN nabízí široký sortiment vnitřního stínění a dekorace: horizontální žaluzie, vertikální žaluzie, textilní roletky, dále sortiment venkovního stínění a dekorace: venkovní žaluzie, venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Veškerý náš sortiment dodáváme v různých provedeních a cenových relacích.

VP trend s.r.o.

Hala 7, stánek č. 607
Vyrábíme tak kvalitní dveřní výplně, že za ně ručíme celých 5 let. Dveřní výplně jsou vyrobeny jako lepený vícevrstvý sendvič z několika druhů materiálů. Díky tomu lépe odolávají potvětrnostním podmínkám a nekřiví se ani při velkých výkyvech teplot.
Na veletrhu můžete mimo jiné shlédnout některé novinky, které jsme připravili pro nastávající sezonu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.