logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ADLER na veletrhu FRONTALE!

Na předním světovém veletrhu Fensterbau Frontale v Norimberku v polovině března Vás ADLER zve na na stánek 5-143 v hale 5, kde se vydáte na cestu pestrým světem povrchových úprav oken.

Centrum inovací

Jako vždy jsou inovace hnací silou u předního rakouského výrobce barev. S technologií CrystalClear Technology (CCT) byla vyvinuta skutečně převratná technologie pro lakování oken. Díky speciálnímu systému ochrany před světlem vytváří CCT technologie na dřevěných oknech vysoce transparentní povrch s perfektní brilantností. To umožní výrobcům oken dosáhnout obzvláště přirozeného vzhledu dřeva, který vypadá jako nelakovaný, ale přesto má tu nejlepší ochranu.

Novinky pro výrobce oken a dveří

ADLER zde představí své novinky, ale také dlouhými léty prověřené systémy pro lakování oken a dveří. Připravena je také ukázka lakování plastových oken a dalších plastových prvků. „Těšíme se na příjezd našich zákazníků a návštěvníků, abychom je doprovázeli na jejich cestě k úspěšné budoucnosti s kompetentními informacemi o našich systémech,“ zdůrazňuje Christian Laucher, marketingový manažer společnosti ADLER.

Zastavte se na různých stanovištích naší expozice a přesvědčte se o inovativním přístupu
společnosti ADLER, mnoha nových produktech, moderních technologiích a ekologických
systémech povrchových úprav. Nezbytnou součástí je zastávka na stanovišti
GREEN PARK, kde se seznámíte s novou přírodní povrchovou úpravou na okna, a zastávka DOOR CORNER, kde získáte informace o našich povrchových úpravách na vchodové dveře.

Naši zaměstnanci Vás provedou expozicí ADLER a poskytnou Vám veškeré informace.

 

FENSTERBAU FRONTALE | 19. - 22. březen 2024

Norimberk

ADLER | hala 5 | stánek 5-143

Více informací


ADLER Česko s.r.o.
logo ADLER Česko s.r.o.

Společnost ADLER je přední evropský výrobce laků, barev, prostředků na ochranu dřeva a systémů na povrchovou úpravu oken, dveří, podlah, nábytku i dřevostaveb. V sortimentu značky ADLER se nachází více než 10.000 výrobků pro různé oblasti použití ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.