logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nastavte si intenzitu stínění s roletami den a noc na míru

Textilní rolety (žaluzie) den a noc na míru
Zdroj obrázku: Vitaliya / Shutterstock.com

Toužíte po tom, abyste nad světlem dopadajícím do vašeho interiéru skrze okna měli úplnou kontrolu? Regulujte si sluneční paprsky a intenzitu světla ve vaší domácnosti podle sebe. Jak? S pomocí spolehlivých rolet den a noc.

Rolety den a noc využijete také v případě, že toužíte po větším soukromí. Proč byste jejich pořízení neměli odkládat?

Úplné soukromí během chvilky

Toužíte-li po úplném soukromí a zastínění interiéru, jsou rolety den a noc trefou do černého. Sami si totiž můžete navolit, jak velká bude mezera, kterou bude do místnosti proudit světlo. Přísun světla si následně díky snadné manipulaci ovládáte podle sebe. Toužíte-li po maximálním zastínění, nastavíte pruhy rolety tak, aby dovnitř prošlo minimum světla.

Intenzita světla na míru

Kromě volby oné mezery se můžete před montáží rolet rozhodnout také o tom, jakou intenzitu světla preferujete – a tomu přizpůsobit výběr látky, ze které jsou rolety vyrobené. Platí jednoduché pravidlo, že čím světlejší látku zvolíte, tím světleji bude místnost působit a naopak.

Na složité čištění rolet zapomeňte

Obáváte se toho, jak se rolety den a noc čistí? Obavy nejsou na místě. Častým používáním bude prach samovolně z rolet opadávat – a vy tak pouze budete pravidelně vlhkým hadříkem stírat místo pod roletami. Kromě toho, že jsou rolety zcela funkční a praktické, jsou také stylové a stávají se nedílnou součástí moderních domácností.

Dopřejte si soukromí, po němž toužíte a přísun světla do svého domova si regulujte podle nálady. S roletami den a noc si budete moci užívat maximální zastínění i v pravé poledne a dopřát si tak kvalitní spánek i po náročné noční směně. Snadné ovládání a jednoduchá údržba činí z rolet den a noc praktický doplněk do každé moderní domácnosti.

Textilní rolety (žaluzie) den a noc na míru

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.