logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

„Nekonečno“ možností interiérové stínění

Zastínění interiéru v dnešní době čítá mnoho možností. Nejde však jen o ochranu před světlem a teplem, interiérové stínění je vždy i součástí dané místnosti a dotváří tak její design.

Záleží nejen na typu stínicí techniky, ale i na tom, jakou látku použít vzhledem k tomu, co od ní očekáváme. Pokud chceme například prostor opticky rozšířit, vybírejme materiál z jedné barvy, bez vzorů a volme chladné odstíny barev (modré, fialové, bordó, tmavě zelené). Pokud naopak chceme interiér více zútulnit, volme látky více barev nebo látky se vzory a teplé odstíny (červené, oranžové, žluté, světle zelené). Vraťme se však k samotnému produktu interiérového stínění a pojďme se podívat na jednotlivé typy podrobněji.

Interiérové žaluzie jsou cenově nejdostupnějším a nejběžnějším typem zastínění. Společnost ISOTRA nabízí mnoho produktů z této skupiny. Máme na vybranou z více možností uchycení žaluzie na okno, z různého designu horního profilu, volíme šířku i tloušťku dané lamely a v neposlední řadě je na výběr z nesčetného množství barev.

„Vertikály“ jsou druhým nejznámějším typem zastínění, které se hojně používaly a stále používají především v kancelářských prostorách. Dají se však použít nejen před okno jako klasické stínění, ale také mohou sloužit jako rozdělení prostoru v kancelářích, salónech, ale i v bytě.

Další širokou produktovou skupinou interiérového stínění jsou látkové rolety.

Plisse je skládaná látková žaluzie, která oblékne Vaše okna, zútulní interiér a samozřejmě poskytne zastínění šité na míru vaší místnosti. Japonskou posuvnou stěnu, roletu nebo chcete-li žaluzii, lze do interiéru umístit, nejen pokud chcete navodit lehce asijský styl bydlení. Jeden produkt může mít od dvou do pěti drážek, kde se může pohybovat až devět panelů.

Produkty stínicí techniky ISOTRA


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.