logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Máte doma horko a vnitřní žaluzie nepomáhají?

Máte stále doma vedro i přes zatažené vnitřní žaluzie? Nejste sami, kdo tento problém řeší. Interiérové žaluzie Vás sice dokážou poměrně dobře ochránit před pronikajícím světlem, ale jejich velkým nedostatkem je, že místo toho, aby teplo nepouštěly dovnitř, tak naopak teplo akumulují uvnitř místnosti a vyhřívají Vás ještě dlouhou dobu po západu slunce.

To je důvod, proč se zajímat o venkovní rolety nebo venkovní žaluzie. Tím, že světlo a teplo nachají už venku, se nemusíte obávat přehřívání vašeho interiéru skrze okna a další skleněné plochy.

Venkovní rolety Finalm

Nejúčinnější venkovní stínění jsou venkovní rolety. Nejenže dokáží vyrobit absolutní tmu, ale i ochladí interiér až o čtyři stupně celsia. Primární vlastností venkovních neboli předokenních rolet je "bezpečnost". Díky venkovním roletám budete nyní v klidu spát nejen doma, ale například i na dovolené.

Venkovní žaluzie

Velmi účinný moderní stínící prvek, který se stává funkčním i designovým doplňkem mnoha novostaveb. Díky polohovatelným lamelám lze plynule regulovat průchod světla dovnitř místnosti.

Vyzkoušejte nezávaznou kalkulaci


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.