logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dveře SimplySmart Design Edition z DAFE vynikají neotřelým designem

Hliníkové vchodové dveře SimplySmart Design Edition jsou určené speciálně pro segment nízkoenergetických a pasivních staveb. Skvělou izolaci zajišťuje robustní tepelně izolovaný profil s pěti komorami a stavební hloubkou 90 mm, který garantuje velkou stabilitu a dlouhou životnost.

Reklama

Zdvojené obvodové středové těsnění zajišťuje vynikající těsnící a tepelně-izolační vlastnosti (hodnoty U = 1 až 1,4 W/(m2 K)). Maximální rozměr křídla je 1400 x 3000 mm. Celistvá plocha dveřního křídla má atraktivní vzhled – oboustranně překryvnou hliníkovou výplň zvýrazňuje osvětlená prohlubeň madla zapuštěného do konstrukce a plocha dveří je tak dokonale zarovnaná bez narušení klikou. Skrytý LED pásek, vložený do vnitřku madla a bezespárově zapouzdřený krycí lištou, zdůrazňuje střídmý design a zároveň je i příjemný při uchopení. Dveře si díky své optimální kombinaci funkčnosti a estetiky vysloužily hned několik designových ocenění – Red Dot Award - Product Design Award 2017 a cenu 2017 iF Design Award.

Vchodové dveře SimplySmart Design Edition mohou být navíc vybavené moderními systémy ovládání dveří. Například inteligentní modulární jednotka Schüco Door Control Systém (DCS) lze plynule integrovat do dveřního profilu. Nabízí kombinaci elektronické vstupní kontroly, dálkové komunikace s dveřmi, zabezpečení únikových dveří a elegantního povrchu z černého skla, který je čistě zarovnaný s dveřním profilem. Všechny jednotlivé moduly lze vzájemně libovolně kombinovat dle požadavků uživatele objektu. Do ovládacího panelu lze na přání instalovat numerickou klávesnici, čtečku otisků prstů, domovní číslo, zvonek či jmenný seznam se zvonky nebo systém k dorozumívání s video kamerou a otvíračem dveří.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.