logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

COBRA 2165 - až na hranu minimalismu

Klika 2165 je výjimečná v tom, že dochází až k hranici minimalismu. Pečlivé zpracování zajistí příjemný úchop a umožňuje opustit jistotu oblých tvarů, říká Kristina Boda, ředitelka společnosti Cobra

Reklama

Estetická čistota a přímé linie, to jsou pojmy, které v interiérovém designu vnímáme stále častěji. Na rozdíl od minulosti máme dnes široký výběr klik v různých variantách designů i povrchů, moderní interiéry se ale přiklánějí k minimalismu a eleganci.

Klika Cobra 2165 je pro nás výjimečná v tom, že dochází až k hranici minimalismu,“ říká Kristina Boda, ředitelka společnosti Cobra. „Pečlivé zpracování hran zajistí příjemný úchop a umožňuje nám opustit jistotu oblých tvarů. Můžeme tak nabídnout jedinečnou estetiku zcela rovné kliky vhodné do moderních až industriálních prostor.“

Dveřní kliky nemají v interiéru dominovat, mají odrážet celkový styl, podtrhnout osobitost. Designová čistota kliky Cobra 2165 vnese do interiéru lehkost a jednoduchost, zároveň ale vyzařuje masivnost a kvalitu.

Aby byl soulad se stylem interiéru dokonalý, máme k dispozici více povrchů - matný chrom, tmavší nikl nebo dokonce moderní černou barvu. Výjimečnou kvalitu dokazuje i garantovaná životnost 200 000 otevíracích cyklů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.