logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Screen rolety od firmy Schlotterer

V letošním roce zařadil rakouský výrobce Schlotterer do svého výrobního programu textilní screen rolety.

Novinkou firmy Schlotterer pro rok 2020 jsou textilní screen rolety (ZIP rolety). I poměrně velké plochy zastínění (až 15 m2) mohou mít relativně malý kastlík. Ten se dodává v celé paletě barev RAL, nebo připravený pro zaomítnutí, kdy se pak stává součástí fasády. Screen roleta je tak vhodná i pro rekonstrukce, panelové domy a podobné realizace, kde velké kastlíky rolet či žaluzií snižují světlou výšku okna.

Další výhodou pro zákazníka je to, že si z textilií nevybírá jen podle barvy, ale také podle funkce, kterou od stínění očekává. Volit tak může z textilií, které při současné ochraně před přehříváním interiéru nabízí velmi dobrý průhled ven, nebo si vybrat z opačného pole nabídky textilii, která je zcela neprůhledná a interiér zatemní. Je také možné kombinovat různé vzhledově stejné nebo podobné textílie na jednom domě. Pak se nabízí použít do ložnic screeny zatemňující neprůhledné a pro obývací pokoj naopak látku s dobrým průhledem a nepřipravit se tak o výhled do zahrady.

Pohony screen rolet Schlotterer jsou vždy elektrické. Mohou být opatřeny integrovaným radiovým přijímačem, nebo napájeny solárním panelem. Je také možné rolety ovládat telefonem díky systému Centero Home (Elero), nebo Tahoma (Somfy). Screen rolety na přání zákazníka můžeme kombinovat i se sítěmi proti hmyzu, nebo dokáží sítě zcela nahradit. To se hodí například u teras a pergol.


UMSHAUS s.r.o.
logo UMSHAUS s.r.o.

Odborný prodejce oken a dveří WindowStar a Internorm, předokenních rolet a žaluzií Schlotterer a parapetů Helopal. Dále nabízíme vnitřní rolety a žaluzie a sítě proti hmyzu. K námi nabízeným výrobkům poskytujeme i odborné poradenství a záruční a pozáruční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.