logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

České pergoly a slunolamy od firmy Alaris nově i na Slovensku

Úspěšná česká společnost Alaris, která je výrobcem vysoce kvalitní stínící techniky, je naším milým a dlouholetým obchodním partnerem. A nyní je Alaris k dispozici i zákazníkům na Slovensku.

Česká společnost Alaris pochází ze Zlína a specializuje se na výrobu vysoce kvalitní stínící techniky. Konkrétně se jedná o slunolamy a pergoly. Absolutně nejúspěšnějším produktem je bioklimatická pergola PLACEO s naklápěcími lamelami. Tato hliníková pergola s krásným minimalistickým designem umožňuje při pootevřených lamelách stínění, ale zároveň i cirkulaci vzduchu. Pod pergolou je tak v horkých letních dnech pocitově příjemněji. A když přijde déšť, stačí lamely uzavřít a docílíte pevné střechy. Pergola PLACEO je prostě zaslouženě nejprodávanější bioklimatickou pergolou u nás.

Skvělou novinkou pro zákazníky ze Slovenska (kde my také působíme) je spuštění slovenského webu společnosti Alaris. Všechny informace o firmě i produktech tak naleznou na webu www.alaris.sk.


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.