logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dveřní madlo Cobra Kanelaz - designové otevírání posuvných dveří

Ne každé dveře potřebují kliku! Cobra uvádí na trh designovou novinku dveřní madlo Kanelaz 1745 - sofistikované dveřní madlo vhodné do moderních interiérů.

Reklama

Ne každé dveře potřebují kliku! Posuvné dveře mohou být pochopitelně vybaveny zadlabanými miskami, pokud je ale možnost osadit posuvné dveře správně zvoleným madlem, přineseme do interiéru jasný stylotvorný prvek, navíc samotné otevírání dveří je snazší a úchop madla nepochybně příjemnější.

Cobra uvádí na trh designovou novinku dveřní madlo Kanelaz 1745 - sofistikované madlo vhodné do moderních interiérů. Pro kolekci Kanelaz je typický kontrast jednoduchých a přímých linií a povrchových rytin, které svou strukturou připomínají korintské sloupy.

Dveřní madla jsou k dispozici ve dvou délkách - 210mm a 400mm, a třech povrchových úpravách - matný bronz, nikl a mosaz. Zajímavá je povrchová úprava „matný bronz“, díky které získává madlo Kanelaz jedinečnou patinu dlouholetého používání.

Spojením moderních tvarů, korintských rytin a patiny vzniklo zcela unikátní dveřní madlo, které ocení nejen tvůrci moderních staveb a interiérů, ale každý milovník designu. Své místo jistě najdou dveřní madla Kanelaz nejen v domácnostech, ale i moderních kancelářích.

Více na www.matekliku.cz
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.