logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Všimněte si - COBRA 1745, unikátní dveřní kování s rytinami

Nic není stejné jako řada Kanelaz 1745. Díky kontrastu moderní linií a historizujících rytin jsou kliky i madla Kanelaz zcela unikátní na pohled i dotek.

Reklama

Věnujte klikám Kanelaz 1745 víc, než jen letmý pohled. Zdálky jsou moderní až strohé, zblízka sofistikovaně komplikované, tvary i strukturou rytí připomínající korintské sloupy. Spojení jednoduchých tvarů a komplikovaných „starobylých“ detailů transformuje každou kliku i madlo do uměleckého předmětu, který nenápadně, ale nezapomenutelně zkrášlí vaše projekty na dlouhá léta.

Barevná provedení matný nikl, mosaz a matný bronz umožňují nalézt ideální variantu odpovídající barevnosti budovaných interiérů.
Jemně probroušené hrany matně bronzového povrchu dávají klice charakter a patinu dlouholetého užívání a vnesou i do moderního interiéru dotek zabydlenosti a vlídnosti.
Prémiové mosazné varianty umocní dojem luxusu v bytech či kancelářích pracujících se zlatými barvami a luxusními prvky. Matný niklový povrch je nepochybně nejuniverzálnějším řešením pro vaše interiéry - zcela unikátní design v barvě, která nežádá o dominanci v prostoru, pouze zdůrazňuje jedinečnost výrobku.

Při každém doteku ucítíte drobné rytiny na povrchu úchopové části - neškrábou, nedrhnou, jen pohladí jemnou pravidelnou strukturou. A navíc - zajistí, že ruce po povrchu kliky nikdy nesklouznou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.