logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Guardian Glass na veletrhu BAU 2019

Společnost Guardian Glass potěší návštěvníky svého stánku na veletrhu BAU 2019 názornou ukázkou nekonečných možností skla.

Reklama

Guardian Glass na veletrhu BAU 2019

BAU, přední světový veletrh v oblasti architektury, materiálů a systémů, otevře své brány v Mnichově od 14. do 19. ledna 2019.

Nekonečné možnosti skla ztělesňuje design stánku Guardian Glass (hala C3, stánek 308), kde soustředné kruhy odhalují jeho současný i budoucí potenciál. Architekti a výrobci opláštění budov si tak mohou lépe představit, co vše sklo umožňuje dnes i v budoucnu, jak Guardian Glass může pomoci uskutečnit jejich vize, a jak lze překonat výzvy, kterým bude lidstvo v budoucnu čelit.

Počínaje vně stánku, produkty Guardian Glass budou prezentovány formou interaktivních obrazovek, včetně antireflexního skla Guardian Clarity™ a protislunečního skla Guardian SunGuard® pro okna a fasády budov. Tyto produkty posouvají hranice možného v oblasti konstrukčního skla a zajišťují optimální rovnováhu mezi jeho výkonem a vzhledem. K vidění bude také Dielektrické zrcadlo Guardian.

Při vnoření se hlouběji do stánku návštěvníci objeví některé průkopnické produkty zítřka, včetně nového řešení dynamického zastiňování. Oproti ostatním stínicím produktům, které jsou v současnosti k dispozici, toto patentované integrované stínidlo představuje spolehlivé a hospodárné řešení pro okna a dveře.

Pro získání více informací ohledně účasti společnosti Guardian Glass na veletrhu BAU 2019 ještě před jeho začátkem nebo sjednání schůzky s odborníkem v průběhu jeho konání prosím navštivte discover.guardian-possibilities.com/en/guardian-glass-bau-2019.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.