logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Interiérům stále kralují bílé dveře

Bílá je nejoblíbenější barvou používanou v interiérech. Je naprosto univerzální, působí čistým a vzdušným dojmem a nepodléhá módním výstřelkům.

Interiérům stále kralují bílé dveře

Bílá se hodí ke všemu

Lámete si hlavu s tím, jak sladit dveře či vestavěný nábytek s podlahou nebo stávajícím vybavením? Vsaďte na spolehlivého výrobce a pořiďte si vybavení v bílé barvě, které se bude hodit ke všemu. Společnost CAG, český výrobce dveří, vestavěných skříní a nábytku na míru, funguje na trhu již 20 let. Velkou část portfolia jejich výrobků tvoří ty v bílém provedení, a jak potvrzuje výrobní ředitel, pan Jaroslav Čermák, bílé dveře budou bestsellerem vždy, bez ohledu na trendy v bydlení, které se za dobu fungování firmy mnohokrát změnily.

Bílá je naprosto neutrální, nadčasová, nikdy nevyjde z módy a hodí se ke všemu. V malých místnostech opticky zvětšuje prostor, sedne každému stylu, působí jednoduše a čistě a jednoduše a univerzálně se kombinuje s jakoukoliv další barvou. Co může být pro někoho menší nevýhodou, je otázka čištění. V dnešní době už ale existují takové povrchy, které není problém udržovat čisté, a paradoxně jsou na čistě bílé ploše méně vidět nečistoty, nežli na tmavém či lesklém povrchu.

CAG nabízí mnoho modelů v provedení z odolného a snadno udržovatelného bílého laminátu, který je doporučován zejména do interiérů s malými dětmi nebo domácími mazlíčky. Vydrží totiž i poškrábání nebo hrubší zacházení, časem nemění barvu a snadno se čistí. Oblíbeným povrchem, zejména mezi designéry a architekty je laminátový bílý samet v extra bílé barvě. Ekonomickou variantou zůstává povrchová fólie nebo lze zvolit krásné lakované dveře s hladkým povrchem či moderním reliéfním povrchem Artemis nebo dřevní pór. Novinkou letošního jara jsou zajímavé lakované dveře řady Linie, které mají hladký povrch s vyfrézovanými drážkami v ploše. Z nabídky si jistě vybere každý, ať už dává přednost ultramoderním trendům, nebo zůstává věrný osvědčené klasice.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.