logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zabezpečte svůj domov protipožárními dveřmi

Zatímco bezpečnostní dveře vás ochrání před nezvanými návštěvníky, s těmi protipožárními získáte potřebný čas k úniku před hrozícím nebezpečím. Váháte, který typ si pořídit?

Najděte spolehlivé dveře

Kvůli ochraně rodiny si nemusíte z bytu vybudovat nedostupný trezor. Zvolte vstupní dveře, které vás spolehlivě ochrání před zloději i nebezpečím požáru. Nevíte, jak takové dveře vybrat? Požadujte u nich následující vlastnosti:

  • Protipožární odolnost: Brání v šíření plamenů a nebezpečného kouře.
  • Protihlukové vlastnosti: Pohlcují zvuk zvenčí od hlučných sousedů.
  • Bezpečnostní třída 3: Chrání před vniknutím zlodějů a manuálnímu poškození dveří.

Zabezpečte svůj domov protipožárními dveřmi

Protipožární dveře se mohou stát i designovým doplňkem.

Kdy se z pořízení protipožárních dveří stává povinnost

Než si pořídíte nové vstupní dveře, ujistěte se, jestli nemáte povinnost vybavit svou domácnost protipožárními dveřmi. Pokud byl byt nebo dům s nimi kolaudován, je vaší povinností majitele chránit nemovitost stejným způsobem. Pokud ne, je volba dveří na vašem uvážení.

Vyzkoušejte například dveře Magnum, které splňují ty nejpřísnější protipožární a kouřotěsné požadavky. Protipožární dveře Magnum ochrání váš domov i před zloději a dokáží zadržet požár mimo domácnost až po dobu 30 minut.


HT dveře - Bezpečnostní dveře
logo HT dveře - Bezpečnostní dveře

Specializujeme se na prodej, montáž a servis bezpečnostních dveří do bytů, rodinných domů a komerčních prostor. Za kvalitu produktů mluví pozitivní zkušenosti a recenze stovek domácností a firem z celé České republiky. Můžete se přijít podívat na kompletní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.