logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Realizace speciálních teleskopických dveří v Nemocnici Na Homolce v Praze

Firma TRIDO, s.r.o. instalovala speciální automatické dveře do nově rekonstruovaných pracovišť ANGIO+CT. Dveře pro čisté prostory s olověnou vložkou oddělují pracoviště pojízdného CT.

Realizace speciálních teleskopických dveří v Nemocnici Na Homolce v Praze

Požadavek zákazníka byl v nově rekonstruovaných pracovištích ANGIO+CT oddělit 2 prostory pro nově instalované pojízdné CT automatickými dveřmi s Pb vložkou, pro odstínění záření.

Navrhli a instalovali jsme tříkřídlé teleskopické posuvné dveře, které jsou nejméně náročné na boční prostor. Dveře při plném otevření nezmenšují světlost otvoru.

Pojezdové kolejnice a vozíky využívají komponenty vratové průmyslové techniky - el. pohon s frekvenčním měničem a zabezpečení provozu celoplošnou optickou závorou.

Hmotnost jednoho dveřního křídla pro čisté prostory s olověnou vložkou je 250kg.

Ovládání umožňuje – plné otevření pro průjezd CT, částečné otevření pro průchod personálu, odblokování pohonu pro manuální posuv.


TRIDO, s.r.o.
logo TRIDO, s.r.o.

Jsme český výrobce garážových vrat a automatických dveří. Máme rozsáhlou síť partnerů, kteří zaručují profesionální montáž a servis. Vyrábíme sekční garážová vrata, posuvná vrata, křídlová vrata a unikátní vrata pro rekonstrukce TRIDO Evo. Navrhujeme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.