logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zjistěte, jak se montují bezpečnostní dveře

Dveře oddělují váš domov od veřejného prostoru. Jak to ale vypadá, když je potřeba je vyměnit? Nezůstane vám po montážnících ve zdi jen díra? Přečtěte si článek a zjistíte, že se není čeho bát.

Zjistěte, jak se montují bezpečnostní dveře

Bezpečnostní dveře svépomocí nebývají dobrou volbou

Ve většině případů není vhodné namontovat si dveře svépomocí. Bez zručnosti a speciálních nástrojů se zkrátka neobejdete. Svěřte montáž vchodových dveří do rukou odborníků a budete mít jistotu, že vše proběhne rychle a bez nepořádku. Pracovníci dorazí většinou brzy dopoledne a po pár hodinách odjíždějí od poctivě odvedené práce.

Nemějte strach o novou podlahu

Ověřeným firmám záleží na vaší spokojenosti. Před montáží zakryjí podlahu i nábytek v předsíni, aby nedošlo k poškození vašeho majetku. Pak se teprve pustí do samotné demontáže staré zárubně a vsazení nové.

Jakmile se ujistí, že vše sedí, jak má, vyplní zárubně betonem. Po vytvrdnutí se rám dveří už ani nehne. Následně přichází finální vsazení dveří a montáž kování.

Na závěr ještě uklidit

Poctivá firma vás nenechá strávit zbytek dne s hadrem v ruce. Tým montážníků po sobě hrubé nečistoty uklidí a odvezou s sebou do ekodvora i vaše staré dveře a zárubně. Vy si tak nemusíte lámat hlavu, co s nimi.

Po pár hodinách je váš byt chráněn proti nezvaným hostům i hluku z chodby. Projděte si celý proces výměny dveří podrobněji.


HT dveře - Bezpečnostní dveře
logo HT dveře - Bezpečnostní dveře

Specializujeme se na prodej, montáž a servis bezpečnostních dveří do bytů, rodinných domů a komerčních prostor. Za kvalitu produktů mluví pozitivní zkušenosti a recenze stovek domácností a firem z celé České republiky. Můžete se přijít podívat na kompletní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.