logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zastínění terasy bez omezení průchodu světla do oken

Řešíte problém, že potřebujete zastínit terasu hned vedle domu, ale zároveň nechcete přijít o světlo v obytných místnostech, které přímo sousedí s terasou? Máme pro vás hned několik řešení!

Zastínění terasy bez omezení průchodu světla do oken

Markýza

Markýzou můžete terasu zastínit a v případě, že stínění nepotřebujete, můžete ji zatáhnout a do oken vám zase bude proudit světlo. V případě, že markýzu budete instalovat na zcela otevřené místo, doporučujeme kazetovou markýzu s ochranným boxem. Různé typy markýz naleznete v naší nabídce.

Pergola instalována na dům

Markýza vás spolehlivě ochrání před slunečním zářením, ale pokud jde o silný déšť, je určitě vhodnějším řešením pergola. Pokud budete chtít zachovat průchod světla okny do místností domů, pak volte pergolu s pevnou střechou ze skla nebo z polykarbonátu. Ideálním řešením je pak pergola se stahovací posuvnou střechou (nebo s rolovací střechou). Takové variabilní zastřešení pak můžete libovolně posunovat přesně tak, jak potřebujete.

Jedná se o kvalitní bezúdržbové pergoly z hliníkovými stojinami. V případě, že si však budete přát jiný druh konstrukce, je možné, abychom vám dodali pouze zastřešení.

Naši širokou nabídku naleznete na našich stránkách a v případě, že budete mít dotaz, neváhejte nás kontaktovat.

Přejeme krásný den.

Sun System


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.