logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Southco představuje novou vačkovou západku s inovovaným tvarem křídlaté matice a vestavěnou funkcí uzamykání

Společnost Southco inovovala svou úspěšnou řadu vačkových západek s křídlatou maticí E5 návrhem stylového moderního designu podporujícího ergonomické ovládání a zvýšení bezpečnosti.

Reklama

Vačkové západky E5 od firmy Southco umožňují robustní uzavírání odolné proti vibracím
Vačkové západky E5 od firmy Southco umožňují robustní uzavírání odolné proti vibracím

Nové západky E5 mají funkci zamykání s možností instalace kulaté třmenové petlice do průměru 8 mm a inovovaný tvar křídlaté matice, která funguje současně jako rukojeť a ovládací prvek.

Inovovaná křídlatá matice západky E5 se vyznačuje konkávním tvarem boku, který je estetický a zároveň usnadňuje jisté uchopení pro jednoduché ovládání krytu nebo dveří, a to i v rukavicích. Kulička na pružině poskytuje senzorickou zpětnou vazbu a pomáhá slyšitelným „kliknutím“ verifikovat, zda jsou dveře správně otevřené nebo zavřené. Západky E5 s křídlatou maticí jsou testované a certifikované podle NEMA 4 a IP65 na odolnost proti vniknutí vody a prachu a jsou vhodné pro instalaci ve venkovním i vnitřním prostředí.

Vačkové západky E5 od firmy Southco umožňují robustní uzavírání odolné proti vibracím. Vyznačují se velkou škálou délek rukojetí a dodávají se s různými typy hlavic pro zvýšení bezpečnosti. Západky E5 se navíc vyznačují stejným montážním otvorem jako standardní západky a pro modulární využití se dodávají i v odděleném provedení se samostatnou západkou a vačkou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.