logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Guardian Glass představuje nové online nástroje

Vytvořte si vlastní inspirační nástěnku pomocí nového online portfolia společnosti Guardian, které zahrnuje projekty ze skla pro architekty, designéry a obkladače.

Reklama

Společnost Guardian Glass spouští online portfolio evropských projektů „Guardian Inspiration“, které využívají skla Guardian. Účelem portfolia je informovat a inspirovat architekty, designéry, obkladače a komunitu zabývající se sklem jako celek o nekonečných možnostech skla.

Internetová platforma Guardian Inspiration umožňuje uživatelům vytvářet „nástěnky podle nálady“ nebo „inspirační nástěnky“ plné skleněných projektů. Tyto nástěnky mohou uživatelům pomoci sbírat nápady a tvůrčí inspiraci pro jejich další stavební projekt.

Online platforma představuje ohromující vizualizace stavebních projektů a zahrnuje popisné konstrukční i provozní charakteristiky. Řada užitečných vlastností a funkcí umožňuje uživatelům rychle a snadno sdílet své oblíbené projekty a nástěnky s obchodními partnery a kolegy napříč celou řadou platforem sociálních médií. Projekty lze vyhledávat pomocí tří filtrů: estetika, provedení nebo země.

Volodymyr Shkurenko, manažer segmentu fenestrace ve společnosti Guardian Glass Europe, říká: „Tento nástroj je součástí naší snahy o vytvoření nevšední zkušenosti zákazníků. S naším novým online portfoliem mohou architekti, designéři a obkladači objevovat naše skleněné projekty a nechat se jimi inspirovat. Pomáháme rozvíjet jejich fantazii a umožňujeme jim vidět, co je možné dělat se sklem, tím, že si mohou vytvořit své vlastní nástěnky podle nálady a sdílet je s kolegy v práci a obchodními partnery.

Projekt: PIXEL, Poznan, Poland
Projekt: PIXEL, Poznan, Poland
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.