logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FAKRO na veletrhu BAU 2017 – představení nové řady fasádních oken INNOVIEW

Za námi je jeden z největších stavebních veletrhů pro projektanty, architekty a stavební inženýry z celého světa – veletrh BAU v Mnichově. Jaký dojem z veletrhu si přivezla společnost FAKRO a jak hodnotí svou účast? Zeptali jsme se.

Jak hodnotíte vaši prezentaci?

Společnost FAKRO, výrobce střešních oken a půdních schodů, se již mnoho let účastní veletrhu BAU. Během letošního ročníku jsme na stánku s plochou 150 m2 prezentovali nejnovější střešní okna, okna do plochých střech, půdní schody a celou řadu doplňků k nim. Veletrh BAU 2017 byl pro firmu FAKRO také zásadní ještě z jednoho důvodu. Právě tam byla na trh uvedena fasádní okna INNOVIEW. Tato okna jsou výjimečným spojením dřeva a hliníkových profilů s unikátními vlastnostmi.

Na stánku FAKRO probíhal neobyčejný event, jehož cílem byla ukázka odolnosti okna do plochých střech DXW. Je to okno, které díky zpevněné konstrukci a protiskluzovém povrchu umožňuje pohyb po jeho ploše. Trialista při svých akrobatických kouscích nejenom že ukázal svoje umění, ale také prezentoval vlastnosti okna DXW – po kterém se dá chodit, jezdit a skákat.




O jakou nabídku měli návštěvníci největší zájem?

Největší zájem byl o top výrobky FAKRO: o balkonové okno FGH-V Galeria stejně jako o okna do plochých střech. Zákazníky zaujala právě také novinka v nabídce FAKRO – okna INNOVIEW.

Jakou inspiraci jste si přivezli pro vaši další produkci?

Účast na zahraničních veletrzích je pro mnoho firem inspirací pro tvorbu nových řešení a výrobků. Firma FAKRO se snaží vytvářet vlastní řešení tak, aby se stala inspirací pro jiné.

Naše firma si od začátku své činnosti zakládá na inovativnosti. Dle nás je to klíč k úspěchu na globálním trhu. Konkurenční boj v odvětví střešních oken, to není jenom cena a kvalita. Dnes vyhrává ten výrobce, který na trh uvede výrobek, který ještě konkurence v nabídce nemá. Proto se stále snažíme o zdokonalení výrobků pro podkroví, ale také rozšiřujeme naši nabídku zavedením řady INNOVIEW, markýz do svislých oken nebo garážových vrat.



FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.