logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Speciální akční nabídka pro zákazníky HELUZ

SULKO nabízí pro zákazníky HELUZ trojsklo za cenu dvojskla. Akční nabídka je platná do 31.12.2018. Podrobné informace vám podají prodejci cihelného systému HELUZ a na najdete je i na www.sekovaknizka.cz.

Reklama

Pro všechny zákazníky společnosti HELUZ možnost nákupu trojskla za cenu dvojskla. Akci Trojsklo za cenu dvojskla NELZE kombinovat s dalšími akcemi společnosti SULKO s.r.o. Více informací u prodejců HELUZ a na www.sekovaknizka.cz.

Základní podmínky pro získání „Trojskla za cenu dvojskla“:
  • Zájemce, který se registruje na internetových stránkách www.HELUZ.cz, a projeví zájem o zpracování cenové nabídky na okna firmy SULKO, bude nabídnuta sleva (dále jen Akční nabídka): „TROJSKLO ZA CENU DVOJSKLA“. Tato Akční nabídka platí i pro zákazníky bez registrace na tomto portálu, s podmínkou zakoupení výrobků společnosti Heluz, a to ne dříve jak 1. 10. 2013.
  • Akční nabídkou se pro účely tohoto dokumentu rozumí sleva ve výši rozdílu prodejní ceny mezi trojsklem a dvojsklem. Trojsklem se rozumí standardní trojsklo o parametru Ug=0,7 W/m2K v provedení čirém, s distančním rámečkem dle standardů firmy SULKO a základním složením skel. Dvojsklem se rozumí standardní dvojsklo parametru Ug=1,1 W/m2K v provedení čirém, s distančním rámečkem dle standardů firmy SULKO a základním složením skel.
  • Zájemce o tuto Akční nabídku žádá společnost SULKO již při prvním zpracování cenové nabídky. Při uzavření objednávky je zájemce povinen doložit podklady o uskutečněném nákupu produktů od společnosti HELUZ. Akční nabídku není možné kombinovat s jinými akčními nabídkami, speciálními slevami a jinými pobídkovými akcemi firmy SULKO.
  • Tato nabídka platí pro koncové spotřebitele, objednatel je rovněž uživatel předmětu díla dle SOD, a platí na zakázky do celkové ceny 300.000 Kč vč. DPH.
  • Akční nabídka je platná při respektování všech podmínek pro prodej koncovým uživatelům. Tyto podmínky jsou vyjmenovány ve smlouvě o dílo (SOD) a ve všeobecných obchodních podmínkách (VOP) firmy SULKO. V případě, kdy nebudou tyto podmínky splněny, přichází zájemce mj. o Akční nabídku.
  • Akční nabídka pro zákazníky společnosti HELUZ je platná do 31.12.2018.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.