logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborníci ze společnosti OKNA.EU zvou na poradenské soboty

Společnost OKNA.EU zve návštěvníky do svého showroomu Praha Pankrác na Poradenské soboty. Využijte nejbližší termín konání 30. dubna 2016 od 9 do 17 hodin.

Mnoho lidí trápí problémy s okny – některá netěsní, jiná se zamlžují a občas se také vlivem různých faktorů mohou i prohýbat. Proto se společnost OKNA.EU rozhodla uspořádat Poradenské soboty pro všechny, kteří mají dotaz či problém a rádi by jej konzultovali s odborníky.

  • Každý, kdo přijde během Poradenské soboty do showroomu Praha Pankrác, dostane zdarma konzultaci, při které se dozví, jak okna vybrat, jak se o ně správně starat, či jak řešit jeho konkrétní problém.
  • Navíc bude mít možnost si prohlédnout portfolio produktů společnosti OKNA.EU od hliníkových oken po velmi žádané velkoformátové panoramatické prosklené stěny nebo designové vchodové dveře značky Perito.
  • Odborníci ze společnosti OKNA.EU budou hovořit i o aktuálních trendech v konstrukci a montáži oken a dveří.

„Pro Poradenské soboty budou v showroomu Praha Pankrác připraveni odborní poradci v takovém počtu, aby byli k dispozici všem zákazníkům, kteří se u nás zastaví. V prostorném showroomu si může každý prohlédnout a porovnat jednotlivé produkty a řešení, které v klasických vzorkovnách nejsou běžně vystavovány. Návštěvníci si můžou také zkusit manipulaci se všemi produkty, prohlédnout si, jak vypadá například skrytý rám, nebo varianty rohového zasklení,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU.

Návštěvníci s dětmi mohou využít hlídání dětí, které bude po celou dobu Poradenských sobot zajištěno, a v klidu se tak mohou věnovat odborné konzultaci.


Showroom Praha Pankrác se nachází na magistrále ve směru do centra. Řidiči mohou sjet na odbočce na benzinovou stanici OMV, která je situována mezi sjezdem na Michli/Pankrác a sjezdem na Pankrác/Podolí. U showroomu je kryté parkoviště s dostatkem parkovacích míst.

Poradenské soboty budou pokračovat v dalších měsících a termíny budou uveřejněny na webu www.okna.eu.


OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.