logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Variabilní prosklené hliníkové fasády PRUNIWERK

Hliníkové fasádní profily s přerušeným tepelným mostem, které pro výrobu skleněných fasád k opláštění objektů používáme, splňují nejnáročnější požadavky architektů, investorů i koncových uživatelů.

Firma PRUNIWERK a.s. – hliníkové fasády Ostrava – vyrábí ve výrobním areálu v Ostravě prosklené hliníkové fasády se sloupkovo-příčníkovou konstrukcí v různých variantách provedení. Používá hliníkové fasádní profily SCHÜCO (Německo) a PONZIO (Polsko).

Všechny tyto hliníkové systémy splňují platné evropské předpisy a normy. K zasklení hliníkových výplní otvorů jsou použita izolační dvojskla (Ug = 1,1 W/m2.K), trojskla (Ug = 0,6 W/m2.K) s nepřebernou škálou barev a fyzikálních vlastností od výrobců skel Pilkington a SAINT-GOBAIN GLASS SOLUTIONS.

Prosklená hliníková fasáda přirozeně propojí interiér budovy s jejím okolím, je prakticky bezúdržbová a odolná bežným vlivům prostředí.

Konstrukce prosklené fasády z hliníkových profilů lze přizpůsobit požadavkům na statiku nebo typ použitého skla. Hliníkové profily se vyrábějí v různých stavebních šířkách, v závislosti na tloušťce skla a požadavcích na tepelně izolační vlastnosti prosklené fasády. Zasklívání fasád se provádí pomocí šroubovaných přítlačných lišt.Vnější přítlačné lišty, které drží skla svojí silou ve fasádě, se přichytí pomocí samořezných šroubů. Na vnější přítlačné lišty se nasadí zaklapávací lišty. Okna ve skleněných hliníkových fasádách mohou být v provedení se skrytým rámem křídel. Skla musí odpovídat požadavkům investora a musí být v souladu s platnými bezpečnostními a technickými požadavky. Skla v hliníkové fasádě mohou být i v provedení s vysokým stupněm zabezpečení objektu proti násilnému vniknutí.


PRUNIWERK a.s.
logo PRUNIWERK a.s.

PRUNIWERK a.s. vyrábí, dodává a instaluje hliníková okna, dveře a lehké obvodové pláště (prosklené fasády), střešní světlíky, zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla (SOZ, ZOKT, RWA).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.