logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kouřotěsné dveře - vhodná volba pro oddělení prostor s pravděpodobností vzniku požáru

Kouřotěsné dveře (RW), stejně jako dveře protipožární, jsou vhodnou volbou pro oddělení prostor, kde je vyšší pravděpodobnost vzniku požáru a kde hrozí vniknutí jedovatého kouře do místnosti.

Kouřotěsné dveře omezují pronikání studeného i teplého kouře až do teploty 200 °C. Jsou často kombinovány s dveřmi protipožárními nebo jsou tyto vlastnosti sloučeny do dveří kouřotěsných a současně protipožárních.

Kouřotěsnosti lze docílit u klasických falcových otočných dveří a je možné je osadit do ocelové nebo dřevěné zárubně. Kouřotěsné dveře musí být certifikované a mají vždy štítek s označením. V CAG je vyrábíme v provedení plné hladké dveře, případně opatřené nalepovacími rámečky (do plochy dveří nelze zasahovat kazetou nebo prosklením). Doporučujeme je použít například do kotelny nebo garáže.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.