logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Venkovní roleta VELUX: Praktický i designový doplněk pro všechna roční období

Blížící se léto s sebou přináší vyšší teploty a tudíž i logickou otázku, jak se přílišného tepla v podkroví vyvarovat. Jedním z nejúčinnějších řešení proti přehřívání v letních měsících je venkovní roleta.

Reklama

Ta je zároveň díky celé škále dalších funkcí praktickým doplňkem, který využijete po celý rok – za deště, při silných bouřkách a krupobití a dokonce i v období velkých mrazů. Společnost VELUX navíc právě nyní přichází s unikátní akcí. Pokud si kdykoli do konce června zakoupíte dálkově ovládanou venkovní roletu VELUX, dostanete 2 000 Kč zpět.

Venkovní roleta je praktickým doplňkem střešních oken, který využijete opravdu v jakémkoli ročním období. V létě, kdy je slunce nejostřejší a teploty nejvyšší, dokáže zadržet až 95 % slunečních paprsků dopadajících na okno, čímž docílíte snížení vnitřní teploty až o 7 °C. V zimě naopak účinně zabraňuje úniku tepla a snižuje tepelné ztráty až o 17 %.

Venkovní roleta je účinným řešením proti vysokým teplotám v podkroví především proto, že zachycuje sluneční paprsky ještě před tím, než dopadnou na sklo okna. Právě proto je důležité instalovat doplňky chránící před prostupem slunečního tepla na okno z venkovní strany. Stejným principem také brání úniku tepla zevnitř, protože zlepšuje tepelně-izolační vlastnosti okna,“ vysvětluje Tomáš Švec, produktový manažer společnosti VELUX.

Létem a zimou však výhody venkovní rolety nekončí. Mezi její další praktické funkce totiž patří úplné zatemnění místnosti, které oceníte především u dětí, když jim chcete zajistit klidný a ničím nerušený spánek. Venkovní roleta dále citelně redukuje hluk z deště nebo dokonce krupobití, a v neposlední řadě chrání vaše soukromí, ale i střešní okno před jeho poškozením, například při krupobití či silném větru. Uplatnění venkovní rolety tedy naleznete doslova v průběhu celého roku.

Hlavní výhody venkovní rolety VELUX
  • Snížení vnitřní teploty v letních měsících
  • Redukce hluku z deště a krupobití
  • 100% zatmění místnosti
  • Snížení tepelných ztrát v zimním období
  • Ochrana soukromí
  • Ochrana před poškozením střešního okna

Do konce června ještě výhodněji

Společnost VELUX aktuálně nabízí výjimečnou možnost získat zpět 2 000 Kč za každou zakoupenou dálkově ovládanou venkovní roletu. Pokud si v období od 1. 5. do 30. 6. 2015 zakoupíte předokenní roletu VELUX s dálkovým ovládáním na elektrický (SML) či na solární pohon (SSL), obdržíte přímo od společnosti VELUX Česká republika, s.r.o. 2 000 Kč zpět na váš účet za každou zakoupenou roletu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.