logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost Hörman na BAU představila unikátní vrata do mrazírenských hal

Návštěvníci veletrhu viděli i nová protipožární posuvná vrata FST, rychloběžná vrata a rychloběžná rolovací vrata s vysokým cyklem otevření či systém blokace pro bezpečnější nakládku.

Veletrh BAU v Mnichově v lednu 2015 přinesl mnoho nového i pro průmysl. Novinky představila i společnost Hörmann, významný výrobce výplní stavebních otvorů. Např.:

  • nová protipožární posuvná vrata FST s pohonem SupraMatic HT,
    vhodná jako vstupní vrata pro běžný denní provoz.
  • Vrata Iso Speed Cold do mrazírenských prostor s tloušťkou lamely 100 mm, která vykazují hodnotu tepelné prostupnosti U = 0,24 W/(m²•K) jsou vhodná do mrazírenských hal a chladírenských prostor s teplotou provozu -25 °C.
  • Rychloběžná vrata HS 5015 PU a HS 6015 PU, s rychlosti otevření až 1,1 m/s (až 300 otevření za den). Díky světelné mříži ve vodicích kolejnicích jsou vrata i přes svoji rychlost otevření naprosto bezpečná.
  • Rychloběžná rolovací vrata DD S6 s vysokým cyklem otevření.
    Průmyslová rolovací vrata DD (DirectDrive = nástrčný pohon) jsou vhodná do prostor, kde není dostatek místa pro osazení běžných vrat.
  • Systém blokace kol MWB pro bezpečnější nakládku, a to jak v mechanickém, tak i v elektrickém provedení. Systém zamezuje předčasnému odjetí nákladního automobilu od nakládacího můstku

Vrata Iso Speed Cold do mrazírenských prostor
Vrata Iso Speed Cold do mrazírenských prostor


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.