logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dopřejte svému domovu nové dveře a ušetřete

Společnost Hörmann přichází s výjimečnou akční nabídkou na vchodové a domovní dveře, která potrvá až do konce roku.

Máte staré vchodové dveře, které netěsní a nejsou příliš bezpečné? Společnost Hörmann, významný výrobce dveří, garážových vrat a pohonů, přichází s výjimečnou akční nabídkou na vchodové a domovní dveře, která potrvá až do konce roku 2014. Například ocelové domovní dveře TPS 010 s vysokou tepelnou izolací lze nyní zakoupit již od 14 990 Kč.

Dveře TPS 010 disponují hliníkovou zárubní s přerušeným tepelným mostem pro lepší tepelnou izolaci (až U=0,82 W/m²K). Dveřní křídlo je široké 46 mm a je vybaveno vícenásobným zamykáním odolným proti vloupání pro větší bezpečí. Produkt pořídíte ve dvou barvách – v bílé a terakotově hnědé.

Dalším akčním produktem jsou vstupní dveře RenoDoor s hliníkovou zárubní a ocelovým dveřním křídlem s přerušeným tepelným mostem o tloušťce 46 mm (U=1,5 W/m²K), jež jsou na výběr v šesti barvách, v terakotově hnědé, bílé, odstínu bílý hliník, v provedení Decograin povrchy Titan Metallic, Zlatý dub a Tmavý dub-ořech. Dveře RenoDoor koupíte již od 24 990 Kč.

Pro ještě větší úsporu tepla můžete v akci zakoupit i domovní dveře RenoDoor Plus s ocelovým křídlem o tloušťce 65 mm a s hliníkovou zárubní s přerušeným tepelným mostem o tloušťce 80 mm (U= 0,99 W/m²K). Dveře RenoDoor Plus pořídíte již za 30 990 Kč.

Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez montáže.

Domovní dveře RenoDoor Plus od společnosti Hörmann
Domovní dveře RenoDoor Plus od společnosti Hörmann

Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.