logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost SOLODOOR investovala do nových technologií povrchové úpravy dveří

Společnost SOLODOOR investovala milionové částky do nových technologií povrchové úpravy dveří, jde o novou širokopásovou brusku a navalovací linku s vytvrzovacím UV tunelem.

Reklama

Obě provedené inovace se týkají technologií pro zlepšení povrchové úpravy dveří lakováním. Nová širokopásová bruska perfektně zvládne přebrousit celou plochu dveří, dokonale vyhlazuje povrch nejen podkladu, ale i následně nanesených vrstev laku. Nová technologie přispěje ke zkvalitnění a urychlení výroby u všech modelových řad společnosti SOLODOOR.

Druhým nově pořízeným přístrojem je navalovací linka s vytvrzovacím UV tunelem, která zajistí kvalitnější nános barvy či laku. Díky UV vytvrzování je podklad tvrdší, pevnější a odolnější.

„SOLODOOR jako tradiční výrobce dveří a zárubní přemýšlí nad otázkou kvality a vývoje každý den, inovativní postupy ve výrobě jsou tak nezbytností. V současné době jsme investovali do technologií pro zvýšení kvality povrchové úpravy dveří, a protože chceme svým zákazníkům jednoduše dát to nejlepší, rozhodně se nejedná o inovaci poslední,“ uvedla Jitka Kolaříková, marketingová manažerka společnosti.

Přestože se v interiérech opět často objevuje dřevo jako trend značící návrat k přírodě, u interiérových dveří si stále svou oblibu drží také dveře lakované. Společnost SOLODOOR proto investuje i do technologických inovací právě pro lakované dveře POLAR nebo letošní novinku RAINBOW.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.