logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S mobilní aplikací Gaurian360 budete „v obraze“

Novinka umožní snadný přístup ke komplexním informacím o produktech Guardianu a také k čerstvé technické příručce Guardian Glass Time. Aplikace dostupná pro Android i iOS je určena především architektům, projektantům, či developerům.

Reklama

Aplikace zdarma Guardian360
Guardian360

Jeden z předních světových výrobců plaveného skla, americká společnost Guardian Industries, představuje mobilní aplikaci Guardian360.

Guardian360 je k dispozici ke stažení zdarma v online obchodech Google Play a iTunes. Aplikace má jednoduché a na pohled příjemné uživatelské rozhraní. Je designovaná tak, aby pomohla jednoduše se zorientovat v informacích z oblasti interiérového, architektonického a rezidenčního skla. Obsahově se zaměřuje na tři produktové řady Guardianu - SunGuard, ClimaGuard a InGlass.

Používání skla jako stavebního materiálu je stále populárnějším trendem, který s sebou přináší výhody nejen ve formě energetických úspor, ale i velký estetický zážitek. Také proto se v Guardianu rozhodli své produkty ještě více přiblížit svým zákazníkům. "Aplikace Guardian360 nabízí možnost zorientovat se v produktech, brožurách, katalozích, technických datech a dalších užitečných informacích. Vše potřebné si můžete kdykoliv stáhnout na své mobilní zařízení. S touto aplikací jsou důležité informace o našich produktech doslova stále "po ruce",přibližuje Michal Hronský ze společnosti Guardian.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.