logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Protipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem Perlgrain

Společnost Hörmann přichází na trh s moderními protipožárními posuvnými vraty FST, jež disponují novým odolnějším povrchem Perlgrain a tvarovanou vodicí kolejnicí pro lepší vedení vratového křídla.


Protipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem Perlgrain

Bezpečnost v průmyslových halách a v logistických centrech je nutností. Bezprahové integrované dveře o šířce 1000 mm navíc zajišťují bezpečnou únikovou cestu v případě nebezpečí.

Předností protipožárních posuvných vrat FST je možnost zabudování integrovaných bezprahových dveří na přání v kouřotěsném provedení s panikovým kováním. Díky tomu lze dveře využít jako bezpečný únikový východ, protože nehrozí klopýtnutí o nežádoucí překážku v podobě vysokého prahu. Nový pozinkovaný povrch Perlgrain je odolný proti mechanickému poškození při montáži i při běžném provozu a nalezne využití především ve skladových halách s velkým provozem.

Pro protipožární posuvná vrata FST je charakteristické patentované spojování prvků na pero a drážku bez viditelného spojení šrouby. Prvky jsou celoplošně slepeny v rovině, což zaručí kvalitní a ucelený vzhled vrat. Vrata FST lze pořídit v jednokřídlém, dvoukřídlém a teleskopickém provedení, a to s požární odolností 30 minut (T30/Ei230) či 90 minut (T90/Ei290).


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.