logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Guardian inovuje produktovou strukturu SunGuard

Přední světový výrobce plaveného skla Guardian se rozhodl změnit produktovou strukturu rodiny skel SunGuard. Cílem je upřesnění a zjednodušení při prezentaci těchto skel určených pro sluneční ochranu.

Reklama

Guardian průběžně své produktové portfolio inovuje a vyvíjí nové typy pokovených skel. Tímto krokem tak usnadní výběr a rozhodování o správném typu skel.

Nejvyšší produktová třída skel Guardian SunGuard byla dosud rozdělena do skupin SunGuard SN a SunGuard SNX. Nově se budou produkty SunGuard SNX jmenovat eXtra Selective. Řada SunGuard SN se bude jmenovat tak, aby byla globálně srozumitelná SuperNeutral.

Řada SunGuard Solar, kterou v tuto chvíli reprezentují i produkty SunGuard Solar HD, ponese název High Durable a pojmenování produktů bude zjednodušeno na SunGuard HD. Zbytek produktů řady SunGuard Solar se nemění, stejně jako zůstává název produktů SunGuard HP z řady SunGuard High Performance.

V současnosti Guardian nabízí některá speciální plavená skla SunGuard, jako například SunGuard RD, která poskytují ochranu před radarovými paprsky. S podobnými speciálními produkty má Guardian do budoucna velké plány a proto vytvořil novou řadu Advanced Solutions. V brzké době Guardian představí průlomové inovace právě v této řadě. Přehled změn konkrétních produktů SunGuard:


O společnosti Guardian
Guardian je globální výrobce plochého skla, hotových výrobků ze skla, izolace ze skelných vláken a dalších stavebních materiálů pro komerční a rezidenční stavby. Vedení společnosti sídlí v Auburn Hills v americkém státě Michigan. Součástí společnosti je i SRG Global Inc., která je jedním z největších globálních dodavatelů vysoce kvalitních lakovaných a pochromovaných plastových dílů pro automobilní průmysl. Díky vlastnímu výzkumu v Science & Technology Center udává Guardian inovační trendy v technologii nanášení tenkých povlaků z ušlechtilých kovů na sklo magnetronovou metodou a v dalších vyspělých technologiích. Guardian spolu s dceřinými společnostmi a pobočkami zaměstnává 18 000 lidí ve výrobních podnicích v Severní Americe, Evropě, Jižní Americe, Asii, Africe a na Blízkém a Středním východě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.