logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové domovní dveře ThermoPro Plus od společnosti Hörmann

Dveře ThermoPro Plus mají Al zárubeň a 3 druhy těsnění pro zvýšení tepelné izolace (až U=0,8 W/m²K). Ochranné prosklení je také trojité. Dveřní křídlo je široké 65 mm a je vyplněno polyuretanovou pěnou.

Nové dveře šetří energii a jsou odolné proti všem povětrnostním vlivům, jako je déšť, mráz, vítr a vlhkost.

Dveře ThermoPro Plus disponují hliníkovou zárubní s trojnásobnou těsnicí rovinou, dveře tedy mají zespodu tři druhy těsnění pro zvýšení tepelné izolace (až U=0,8 W/m²K). Ochranné prosklení je také trojité, a vnitřní prostory tak od těch vnějších skvěle izoluje. Dveřní křídlo je široké 65 mm a je vyplněno polyuretanovou pěnou. Drahé teplo tedy v zimě zbytečně neuniká ven.

Nové dveře jsou vybaveny vícenásobným zamykáním odolným proti vloupání, tj. bezpečnostními čepy, a na přání lze dále výrobek doplnit další bezpečnostní výbavou, např. elektrootvíračem s denní klapkou pro rychlé otevření. Zákazníci mají také možnost objednat dveře v provedení bezpečnostní třídy WK2. Větší bezpečí poskytuje také prosklení, které je netříštivé, v případě poškození skla tak nehrozí žádná řezná poranění. Pro velmi tiché zavírání jsou dveře vybaveny západkou Softlock.

Mezi standardní vybavení dveří patří vnitřní klika z ušlechtilé oceli a vnější rozeta. Cylindrická vložka je dodávána s pěti klíči a s nouzovou funkcí (dveře se dají zamknout, i když je uvnitř klíč). Produkt pořídíte v deseti barvách (např. v bílé, hnědé, červené, zelené atd.) nebo s oboustrannou fólií (dekor zlatý dub – dveře v tomto odstínu jsou k vidění ve vzorkovně společnosti ve Středoklukách u Prahy, dále dekor tmavý dub, noční dub a titan metallic) a lze ho dle vybraného motivu a velikosti zakoupit již od 30 000 Kč bez DPH.

Hörmann, dveře ThermoPro Plus
Hörmann, dveře ThermoPro Plus
Hörmann, dveře ThermoPro Plus

Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.