logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hörmann v České republice úspěšně rozvíjí prodej ocelových dveří

Kromě ocelových dveří (i např. víceúčelové provedení nebo se speciální protipožární bezpečnostní úpravou) Hörmann nabízí domovní dveře s vysokou kvalitou, odolností a výbornými tepelněizolačními vlastnostmi.

Dveřní křídla Hörmann se nejčastěji prodávají v rozměrech obvyklých pro Českou republiku, tedy o výšce 197 cm a šířce 80 či 90 cm se třemi panty, a to v levém i v pravém provedení.

Ocelové dveře Hörmann jsou k dostání v síti hobbymarketů

„Naše ocelové dveře pod označením ZK jsou k dostání ve všech hlavních tuzemských obchodních řetězcích hobbymarketů, mezi něž se řadí například OBI, Hornbach, Bauhaus, Baumax či Globus. Zákazníci je nejvíce kupují v pozinkované úpravě nebo v bílém provedení. Velmi oblíbené jsou i povrchy Decograin, a to především odstíny „Zlatý dub“ a „Ořech“, které propůjčují dveřím autentický přírodní vzhled,“ uvádí jednatel společnosti Hörmann, Ing. Vít Kareš.

Ocelové bezpečnostní dveře KSi Hörmann
Ocelové bezpečnostní dveře KSi Hörmann

Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.