logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hörmann - Nová sekční vrata HST na IBF v Brně

Hörmann představí na brněnském veletrhu IBF (24. – 28. 4. 2012) nová boční vrata HST. Vrata HST představují efektivní řešení pro otvory o šířce 2 m – 6,5 m a výšce 1,875 m – 3 m. na trhu od jara 2012.

Když je nahoře málo místa.

Na každoročním brněnském stavebním veletrhu IBF, konajícím se ve dnech 24. – 28. 4. 2012, vystaví své výrobky i společnost Hörmann, významný dodavatel garážových a průmyslových vrat, dveří, zárubní a nakládací techniky. Jedním ze zajímavých a dlouho očekávaných produktů budou boční sekční vrata HST, jež představují efektivní řešení pro otvory o šířce 2 m – 6,5 m a výšce 1,875 m – 3 m.

Sekční vrata HST, jež místo ke stropu zajíždějí elegantně do boku, uvítá každý, kdo nemá ve stropních částech garáže dostatek místa na montáž. Nová boční vrata nevyžadují pro své umístění přílišný prostor, na boku vám bude stačit pouhých 14 cm (dle typu kolejnice).

Tichý chod zaručen

Už standardní provedení vrat umožňuje otevření vratového křídla pouze pro průchod osoby, což elegantně nahrazuje integrované dveře. Dvojdílné podlahové hliníkové vodicí kolejnice nejsou náročné na údržbu, umožnují lehké vymetení a odtok špíny. Tento volný prostor a dvojité kladky zaručí lehký a tichý chod.


Hörmann - Nová sekční vrata HST od jara 2012

Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.