logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

SATJAM nabízí nové bezpečnostní příslušenství střech

Pro stavební sezonu 2018 zařadila společnost SATJAM do nabídky příslušenství svých střešních krytin nové bezpečnostní prvky. Ty usnadňují pohyb po střechách a zajišťují střechu s jejím okolím proti pádu sněhu nebo ledu. Na tyto produkty je poskytována 40letá záruka životnosti v korozním prostředí třídy C4.

První novinkou je střešní schod se dvěma protiskluzovými nášlapnými plochami. Díky tomu jej lze namontovat na různé sklony střech, a to až do úhlu 45 stupňů. V nabídce je nyní za velmi příznivou cenu 349 Kč bez DPH a ve čtyřech barvách – červená, hnědá, šedá a černá.


Stejnou barevnost mají i tyčové neboli trubkové sněhové zábrany, které jsou další novinkou v nabídce příslušenství. Určeny jsou ke krytinám SATJAM Grande, Roof, Trend, Arad Premium, Taurus Premium, Trapez, Rapid a také pro falcovanou krytinu. Svým tradičním vzhledem vhodně pasují k novým střechám SATJAM nejen funkčně, ale i esteticky. Navíc lze sněhové zábrany doplnit o zábrany proti sesuvu ledové krusty.

Sortiment nového příslušenství je ovšem ještě pestřejší. Za zmínku stojí například držáky kotvení solárních systémů. Více se dozvíte na webových stránkách satjam.cz, v obchodní síti SATJAM a u obchodních a montážních partnerů po celé České republice.





SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.