logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ještě větší FOR PASIV a FOR WOOD 2019

Sedmý veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV, který proběhne v PVA EXPO PRAHA ve dnech 7. až 9. února 2019 v souběhu s veletrhem FOR WOOD zaměřeným na dřevěné stavby, konstrukce a materiály, bude největší ve své historii. Organizátoři akce podali pomocnou ruku vystavovatelům zrušených veletrhů Moderní vytápění a Dřevostavby a rozšířili kapacity pro jejich prezentaci v pražských Letňanech.

forpassiv2019

Vystavovatelé, kteří přišli o možnost své produkty a projekty vystavovat v únoru na holešovickém výstavišti, dostali šanci prezentace v rámci FOR PASIV a FOR WOOD. Kvůli navýšení počtu vystavovatelů bude navíc otevřena i Hala 5 v PVA EXPO PRAHA a čistá výstavní plocha vzroste o dalších 1600 m2. Od 7. do 9. února se tak představí svého druhu nejkomplexnější přehlídka nízkoenergetických, pasivních a nulových zděných i dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů.

V rámci doprovodného programu se návštěvníci setkají s odborníky, navštíví poradenské centrum FOR PASIV v Hale 2, které vznikne ve spolupráci s Centrem pasivního domu – odborným partnerem veletrhu, a pomůže například s představami a plány na stavbu či rekonstrukci úsporného a zdravého bydlení. Poradenské centrum bude i součástí veletrhu FOR WOOD. Centrum s architekty a projektanty poslouží jako odborná pomoc návštěvníkům s jejich projekty i plány pro bydlení. Vítěze najde soutěž Pasivní dům 2018 a zájemci si mohou vyslechnout příběhy pasivních domů v rámci přednášek. Od pátku do soboty bude probíhat Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO a akce Řemeslo dětem, kde si děti mohou vyzkoušet stavební řemesla.

Velkým lákadlem je pro návštěvníky i možnost osobně se setkat a pohovořit si s odborníky na trhu v oborech přípravy a realizace úsporných domů, zděných staveb a dřevostaveb, s výrobci vhodných stavebních materiálů, technického zajištění, financování a dotací. K dispozici budou profesionálové z podniků jako Státní fond životního prostředí ČR, G SERVIS CZ, Projekty Domů, Atrea, Jablotron Living Technology, Fenix, Regulus, DOMY D.N.E.S., DOMESI, OK PYRUS, HAAS FERTIGBAU atd. Více informací na portále www.forpasiv.cz

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.