logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nahlédněte pod omítku s naší detekční sadou

Chystáte se vrtat do zdi a potřebujete vědět, zda v ní nejsou rozvody elektřiny? S naší detekční sadou lokalizujete skryté předměty ve stěnách, stropech i podlahách až do hloubky 15 cm.

BOSCH Wallscanner D-tect 150 Professional je univerzální detektor sloužící k vyhledání a lokalizaci materiálů a předmětů skrytých ve zdech, stropech a podlahách. Spolehlivě odhalí elektrické vedení, staré trubky apod., takže nehrozí, že byste například při vrtání do zdi porušili elektroinstalaci.

Přístroj detekuje železné i neželezné kovové objekty, dřevěné trámy ve zdech, plastové trubky, rozvody a elektrické kabely. Má snadnou obsluhu s přednastavenými režimy vyhledávání pro různé využití. Na displeji se názorně zobrazují informace o vlastnostech materiálu s přípustnou hloubkou vrtání. Detektory jsme zakoupili od renomované firmy BOSCH, která je synonymem kvality na trhu s nářadím. Sadu zapůjčujeme v ochranném obalu s originálním i zkráceným návodem a nabitými bateriemi, maximální doba zapůjčení je 1 týden.

Parametry detektoru:

  • Hloubka lokalizace max.: 150 mm
  • Přesnost detekce: ± 5 mm
  • Automatické vypínání: cca 5 min
  • Napájení: 4 × 1,5 V (AA)
  • Hmotnost: cca 0,7 kg
  • Zobrazení max. hloubky vrtání
  • Stupeň krytí: IP 54

Profesionální detektor předmětů si mohou zapůjčit výhradně zákazníci Pražské energetiky, na jejichž jméno je veden odběr elektřiny. Doporučujeme přístroj předem zarezervovat na konkrétní datum, k jeho zapůjčení pak stačí navštívit Centrum energetického poradenství PRE a mít s sebou občanský průkaz.


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.