logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

V servisním středisku pro TIR vozy na D1 zachycují úkapy oleje jen 3 cm nízkými žlaby PG 150 EVO

V každém servisním středisku pro osobní i nákladní vozy potřebují mít technici zajištěno svedení odkapávající dešťové vody a také zachycení náhodných úkapů oleje z aut. Bez nutnosti vytvoření náročnější dvojité podlahy je možné svést tekutiny do nízkých, systémových žlabů MEA PG EVO. V pracovním prostoru tak nedochází ke znečištění plochy a následně ani ke kontaminaci půdy.

V servisním středisku pro TIR vozy na D1 byly instalovány vypařovací žlaby MEA PG PG150 EVO, které jsou z kompozitních materiálů. Kompozitní materiál je vyroben z polyesterové pryskyřice v kombinaci se skelnými vlákny, které tvoří cca 65 % objemu. Žlaby tak mají nízkou váhu, nepodléhají korozi ani chemickým přípravkům a jsou lehké.

Podle druhu finálního povrchu jsou k dispozici ve dvojím provedení OS/AS. Velkou výhodou žlabů PG EVO je nízká výška žlabů – jen 30 mm, které nezasahují do stropní konstrukce ani při vícepatrových garážích. Důležitým faktorem je i snadná montáž segmentů o délce 3 m, jejich jednoduchá údržba a spolehlivost.

technické podrobnosti vypařovacích žlabů PG 150 EVO/A


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.