logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Splňte si své sny o dokonalé koupelně díky systému Slimbox

Nevíte si rady s řešením rekonstrukce malé koupelny nebo toalety? Potřebujete ušetřit místo a zároveň zachovat design prostoru? Slimbox je jednoduchým a efektivním řešením pro všechny případy, kdy je třeba řešit splachovací systém bez možnosti zabudování standardního předstěnového instalačního systému, nebo kdy je požadován designově dominantní prvek do nových moderních koupelen.

Modul Slimbox v sobě skrývá velké možnosti. I přes svou úspornou konstrukci má všechny vlastnosti běžného předstěnového instalačního systému toalety, a to s tou výhodou, že je vhodný do jakkoliv řešených prostor koupelen, i pro jejich rekonstrukce. Jeho instalace, údržba i servis jsou tak snadné, že se obejdete bez profesionální pomoci. Sami si tak z malé a neatraktivní koupelny uděláte moderní designovou místnost se spoustou prostoru navíc.

Konečně řešení pro rekonstrukce malých prostor

Modul Slimbox je vyrobený z jednoho kusu. (Modul Slimbox se skládá ze samotného systému a z krytu z umělého kamene.) Jeho instalace je proto tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý, a to jen s minimální stavební přípravou. Samozřejmostí je i využití stávajícího připojení na odpad, díky čemuž je jeho zabudování otázkou jen pár minut.

Nejzásadnější výhodou je ovšem úspora místa, šířka modulu Slimbox je totiž pouhých 10 cm. Je tedy dokonalým řešením do malých místností panelákových bytů, nebo do koupelen a na toalety, jejichž plocha je znevýhodněna dalšími stavebními prvky. Svým stylovým designem vytvoří tento prvek z jinak nudné místnosti zajímavý a moderní prostor.

Kryt + A1101 Sádromodul Slim
Kryt + A1101 Sádromodul Slim
Technický nákres
Technický nákres

Moderní design, vysoká životnost a snadná údržba

Nedílnou součástí systému Slimbox je i kryt z umělého mramoru, jehož design si můžete sami zvolit ze čtyř barevných variant. Tato moderní úprava krytu samozřejmě počítá i se zabudováním WC tlačítka, které je zároveň využito jako kryt otvoru potřebného pro přístup do nádrže. Tento servisní otvor umožňuje snadnou údržbu vnitřní části bez nutnosti demontáže. Moduly Slimbox jsou kompatibilní se všemi tlačítky ALCA od firmy Alcaplast, je tedy i zde možnost výběru z mnoha barevných kombinací.

Slimbox M1200
Slimbox M1200
Slimbox M1204
Slimbox M1204
Slimbox M1206
Slimbox M1206
Slimbox M1207
Slimbox M1207

Slimbox
Slimbox

Materiál krytu má vysokou pevnost a tuhost, povrch je bez pórů, a lze jej tedy velmi snadno čistit pouze vlhkou utěrkou.

Výhody modulu Slimbox

  • Velká úspora prostoru v menších místnostech
  • Rychlá a snadná instalace s minimální stavební přípravou
  • Možnost zabudování do jakéhokoliv prostoru i v rámci rekonstrukce
  • Jednoduchá údržba jak zvenku, tak i uvnitř, díky chytrému řešení konstrukce
  • Vysoká životnost a odolnost materiálu proti mechanickému poškození
  • Moderní design a možnost výběru z několika barevných variant
  • Kompatibilita se všemi tlačítky ALCA

Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.