logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Atraktivní Walk-in zástěny od SanSwiss jako moderní a elegantní prvek vaší koupelny

Walk-in zástěna DIVERA, aluchrom, čiré sklo l Pevná stěna samostatná s krátkou otočnou stěnou v 90°
Walk-in zástěna DIVERA, aluchrom, čiré sklo l Pevná stěna samostatná s krátkou otočnou stěnou v 90°

Aktuálním trendem v designu pro moderní koupelny jsou praktické Walk-in zástěny, které vás ohromí jedinečným a originálním designem, širokým vstupem do sprchy a pohodlným sprchováním. Walk-in zástěny lze instalovat do rohu, volně do prostoru či jako vanové zástěny. Instalace je možná přímo na dlažbu či na sprchovou vaničku.

Společnost SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny v řadách EASY, PUR, CADURA, DIVERA a TOP-LINE S.

Walk-in zástěny DIVERA vyrábí SanSwiss ve 4 variantách. Pořídit si můžete pevnou stěnu samostatnou se stropní či vodorovnou vzpěrou nebo pevnou stěnu samostatnou s krátkou otočnou stěnou v 90° či ve 180°. Krátké otočné stěny částečně zamezí stříkání vody z prostoru pro sprchování a svým originálním vzhledem ladí s každým dekorem koupelny.

SanSwiss nabízí sprchové kouty a Walk-in zástěny DIVERA v tradičním aluchromu s čirým sklem, s dekorem skla Screen a bílé linky – sítotisk na vnější straně skla.

Sprchové vaničky od SanSwiss

V sortimentu společnosti SanSwiss naleznete nejen kvalitní sprchové kouty a Walk-in zástěny, ale i praktické sprchové vaničky. Sprchový kout lze instalovat buď přímo na dlažbu nebo na sprchovou vaničku. SanSwiss nabízí elegantní sprchové vaničky ILA a LIVADA.

Řadu LIVADA představují sprchové vaničky vyrobené z kvalitního litého mramoru, které jsou díky pevnosti tohoto materiálu superploché (jejich výška je pouhých 35 nebo 37 mm, dle modelu). Superplochá sprchová vanička LIVADA nejen vypadá skvěle, ale zajistí i komfortní vstup do sprchy.

Sprchové vaničky LIVADA jsou konstruované pro zatížení až 150 kg. Čtvercový kryt sifonu je sladěný s povrchem sprchové vaničky a ukrývá univerzální sifon o průměru 90 mm s průtočností minimálně 35 l/min. Povrch sprchové vaničky LIVADA je hladký a opatřený speciálním ochranným povlakem Gelcoat. Povrchová úprava Gelcoat umocňuje tepelnou izolaci sprchové vaničky. Garantovaná čistitelnost povrchu sprchové vaničky činí 20 let.

Obdélníková sprchová vanička LIVADA
Obdélníková sprchová vanička LIVADA

Sprchové vaničky LIVADA od SanSwiss můžete instalovat přímo na podlahu nebo na výškově stavitelné nožičky, které jsou za příplatek. Nožičky můžete zakrýt předním panelem nebo je nechat volně ukryté.

Čtvercová sprchová vanička ILA
Čtvercová sprchová vanička ILA

Ať už si vyberete klasický sprchový kout v nice, jako rohový vstup či U-montáž, se SanSwiss budete vždy spokojení. Navštivte webové stránky SanSwiss, kde se dozvíte mnohem více!


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.