logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Společnost Laufen CZ otevírá ve Znojmě inovované školicí centrum

Školicí centrum Znojmo
Školicí centrum Znojmo

Společnost Laufen CZ, která na českém trhu zastupuje značky Laufen, Jika a Roca nabízející kompletní portfolio produktů pro koupelny, letos na jaře otevřela inovované školicí centrum, které je součástí továrny ve Znojmě. Na 850 m2 představí sortiment značek Laufen a Roca a umožní si nejen jednotlivé produkty vyzkoušet, ale přináší i možnost zkusit si jejich montáž. Zároveň nabídne místo pro setkávání, ať už osobně, nebo online formou, která se v uplynulých dvou letech ukázala jako velmi důležitá.

Nové školicí centrum

Školicí centrum v továrně ve Znojmě funguje už od roku 2004 a v období před pandemií jej každoročně navštívilo přibližně 1 000 návštěvníků napříč profesemi. Cílem společnosti Laufen CZ je totiž dlouhodobě rozvíjet spolupráci s odborníky v oboru, ať už se jedná o projektanty, architekty, instalatéry nebo montážní firmy. Součástí spolupráce je i nabídka odborných školení a prezentací. Díky této synergii pak mohou proškolení odborníci koncovému zákazníkovi nabídnout kompletní a perfektní servis. V roce 2021 se společnost proto rozhodla pro další krok v poskytovaných službách a zahájila modernizaci školicího centra. „Školící centrum Laufen CZ ve Znojmě prošlo generální rekonstrukcí a změnilo se zde kromě zdí a oken prakticky vše. Za návrhem nové podoby centra stojí architekt Michal Janků, s nímž naše společnost dlouhodobě spolupracuje a který je autorem i dalších našich vzorkoven, stánků na veletrzích a v neposlední řadě navrhl i stěžejní kolekce značky Jika. Díky této mnohaleté spolupráci je napříč realizacemi patrná společná linka, která je pro naši společnost charakteristická,“ uvádí ke vzniku nového centra Petr Čech, manažer pro výrobní platformy a podporu prodeje společnosti Laufen CZ.

Cílem inovace bylo vytvořit prostor pro prezenční školení i pro online kontakt se zákazníky. Proto je zde celá řada výrobků zapojena tak, jako je tomu v reálné koupelně, aby měli návštěvníci možnosti si jejich funkčnost vyzkoušet. Tato možnost je o to zajímavější u technologicky vyspělých výrobků, jako jsou bidetovací toalety Laufen Riva a Navia, ale stejně tak i v případě podomítkových řešení vodovodních baterií, které je potřeba vysvětlit na příkladech namontovaných výrobků. Dalším velkým benefitem pak je samotné umístění v areálu znojemské továrny, díky čemuž si mohou návštěvníci také projít celou výrobu sanitární keramiky, koupelnového nábytku a vodovodních baterií. „Chceme odborníkům umožnit navštívit výrobní prostory a zároveň je seznámit se šíří našeho sortimentu. Společnost Laufen CZ je součástí skupiny Roca, pod níž spadá téměř 80 výrobních závodů v různých zemích světa, takže umíme nabídnout kompletní řešení pro koupelnu a tato řešení a produkty chceme odborné veřejnosti představit,“ doplňuje dále Petr Čech.

Jak školení probíhají?

Školení jsou určena pro široké cílové skupiny z řad odborné veřejnosti – instalatérům, prodejcům, projektantům a architektům, studentům TZB i novým zaměstnancům Laufen CZ. Jejich obsah a průběh je následně připravován na míru návštěvníkům a dané profesní skupině, což umožňuje právě různorodost zázemí. „Školení jsou opravdu variabilní a uvítáme zde v podstatě každého, kdo se chce o koupelnovém sortimentu dozvědět více. Pro instalatéry nabízíme například dvoudenní blok školení, kde je dostatek prostoru na praktickou část – možnost výrobky detailně vyzkoušet včetně jejich montáže,“ doplňuje Petr Čech a dodává, že ideální velikost skupiny bývá do 16 lidí. Více informací najdete na webu www.jika.cz v sekci „Servis-školení pro profesionály“.

Školicí centrum Znojmo
Školicí centrum Znojmo

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.