logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tipy na moderní zařízení koupelny

Koupelny už dávno nejsou místem, které by sloužilo pouze k hygieně. V dnešní době si do koupelny chodíme odpočinout a relaxovat. Toužíte po moderní koupelně, ale nevíte, jak ji zařídit tak, aby splňovala kritérium současných trendů? Máme pro vás tipy, které vám pomohou.

Reklama

Minimalismus všude, kam se podíváš

Rozhodně se všichni shodneme na tom, že minimalismus vládne světu. Využívá se jak v oblečení, tak i v architektuře a designu. Čisté linie v kombinaci s prostými barvami, obohacené o dekor skla a dřeva jsou trendem pro současnou dobu. Geometrický tvar lze využít jak při výběru vany, tak i umyvadla nebo i vodovodních bateriích. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása.

Náš tip

Pro dosáhnutí dokonalého minimalismu vybírejte takové prvky, které spolu ladí barevně i tvarově. Výborně se doplňují volně stojící vany a umyvadla na desku.

Dřevo, sklo a keramika

Současná doba je plná boje za lepší životní prostředí. Proto se vyhněte plastovému zařízení i doplňkům. Dejte přednost materiálům, jako je dřevo, sklo a keramika. Keramika ke koupelnám prostě neodmyslitelně patří a dřevo vytvoří příjemný pocit útulného domova.


Úsporné baterie

V duchu ekologie se nesou i vodovodní baterie. Která je ta pravá – ekologická? Páková nebo kohoutková? V tomto případě máme jasno. Ačkoliv kohoutkové baterie mohou vypadat sebevíc designově, pákové mají hned v několika směrech „navíc“. Pokud je budeme posuzovat pouze z hlediska vzhledu, minimalistických tvarů se u kohoutkových baterií nedočkáte. Naproti tomu pákové baterie tento požadavek splňují dokonale. Hlavní výhodu pákové baterie ale představují hlavně kvůli faktu, že díky jejich využívání můžete ušetřit až 60 % spotřeby.

Máme to, po čem toužíte

Kvalita a kvantita ruku v ruce. E-shop Sanitino.cz nabízí opravdu širokou nabídku produktů (přes 65 000) pro zařízení vaší vysněné koupelny. Vybrat si můžete ze známých značek, jako je např. Grohe, Hansgrohe, Geberit, Kludi, Hansa nebo Franke. Pokud si nevíte s výběrem rady, rádi vám poradíme. V oblasti koupelnového vybavení jsme odborníci a vaše spokojenost je pro nás důležitá.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.