logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Moderní koupelna nemusí být jen sen. Proměňte jej v realitu!

Moderně vybavenou koupelnu by chtěl mít každý, kdo se právě pustil do přestavby nebo si zařizuje dokonce nový dům či byt. Samotné zařizování je zpravidla zábavné, ale nabídka nejrůznějšího vybavení je dnes často až tak široká, že je trochu problém se zorientovat. Do moderních koupelen je potřeba pořídit moderní vybavení, které zvýší nejen celkový estetický dojem, ale také komfort jejího užívání. Pojďme se na některé takové prvky nyní podívat.

Reklama

Chcete sprchový kout nebo toužíte po vaně?

Ne každý má možnost toho luxusu, umístit si do koupelny vanu, a to zejména z prostorových důvodů. Vanu ale můžete elegantně kombinovat s možností jejího využití jako sprchový kout. Postačí vám k tomu vanová zástěna, která zajistí, že při sprchování nenacákáte na dlažbu v koupelně. Při výběru vanové zástěny je důležité dbát na:

  • Kvalitní materiály
  • Počet dílů zástěny

Vždy vybírejte podle toho, co právě potřebujete s ohledem na dispozice vaší koupelny. Kvalitní materiály jsou samozřejmostí, na kterou bychom se měli zaměřit, aby naše nová vana se zástěnou dlouho sloužila. Je potřeba si dát pozor ale také na samotné provedení zástěny, která se může skládat z více dílů a skládat se třeba jako klasická harmonika. Jednodušší jednodílné provedení je zase elegantnější.

Nezapomeňte na nábytek

V každé koupelně samozřejmě najdeme základní vybavení, jako jsou sprchové kouty nebo vany či umyvadla a někdy také toaletu. Nesmíme zapomínat ale také ani na koupelnový nábytek. Ten se hodí zejména tehdy, pokud chceme něco uschovat z dohledu.

Obvykle se může jednat třeba o nejrůznější čistící prostředky, prací prášky apod. Na toto se skvěle hodí koupelná skříňka. Ta může být třeba pod umyvadlem, kde elegantně zakryje plastový sifon klasického umyvadla. Máme ale také další typy koupelnových skříněk, a to třeba ty, které jsou určeny k zrcadlu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.