logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

CADURA inspirována přírodou. Novinka ve sprchových zástěnách SanSwiss

CADURA, nová řada kvalitních sprchových zástěn od společnosti SanSwiss, je dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie i kvalitních materiálů. V nabídce křídlové i posuvné dveře!

CADURA nabízí vysokou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn. Panty, kování i ergonomicky tvarované madlo Vás nadchnou originálním a moderním designem.

Vysokou kvalitu typové řady CADURA dotváří 6mm bezpečnostní skla se standardně dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle.

Komfortní otvírání u křídlových dveří, ale i „Soft Open/Close“ systém u posuvných dveří garantují snadné použití.

Sprchové zástěny CADURA vyrábí společnost SanSwiss i v atypických provedeních – ať už se jedná o zvláštní rozměry, zkosení, výřezy či zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit sprchový a vanový prostor. Především pro velkorysé koupelny a wellness centra doporučujeme stále populárnější U-montáže – tedy sprchovou zástěnu v kombinaci s 2 bočními stěnami nebo Walk-in zástěnu s posuvnými dveřmi, které poskytují maximální prostor pro relaxaci při sprchování.

Při vývoji sprchových zástěn CADURA kladla společnost SanSwiss – ostatně jako vždy – důraz na vysokou kvalitu, design a osobitý styl. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a byly vyvinuty právě pro Vás!

www.sanswiss.cz



SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.