logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinky ROCA pro letošní rok: Pocta tradicím i nejnovější technologie

Společnost Roca představuje španělskou tradici koupelnové keramiky, nábytku a vybavení již přes sto let. A právě k původním sériím se obrací i novinky letošního roku, které se nesou v duchu vintage stylu. Vedle oblíbených litinových van Roca Newcast, jenž se v původním designu vyrábí od roku 1921, se nově objevuje kolekce Carmen, která představuje poctu jedné z nejimpozantnějších koupelen Roca ze 40. let. Roca v letošním roce staví do kontrastu tradiční vzhled a nejnovější technologie, i proto vedle dobového designu najdete v nabídce technologické vychytávky v souladu s aktuálními trendy.

Carmen: Tradice ožívá

Impozantní. Přesně tak se dá označit nová série Carmen, která vyniká výrazným designem s typickými ostrými hranami 40. let. Nová kolekce obsahuje jak umyvadla a toalety, tak i podumyvadlové a klasické skříňky v dobovém designu a nabízí inovativní řešení pro celou koupelnu. Design, který vzdává hold původním koupelnám Roca, se vrací zpět v duchu vintage stylu a osloví všechny, kteří chtějí do svého domova vnést ducha dřívějších časů v nadčasové podobě.




Newcast: Stálice od roku 1921

Vana Newcast se vyrábí již od roku 1921 a představuje tradici mezi vanami, a to nejen díky téměř stoleté dostupnosti na trhu, ale také díky svému charakteristickému designu v retro stylu. S ohledem na robustní konstrukci o rozměrech 170 cm x 85 cm se tato stylová vana s nožkami nejlépe vyjímá v prostornější koupelně, v níž dokonale vynikne její jedinečnost. Litinové stěny pokryté vrstvou vysoce odolného titanového smaltu jsou pouze 8,5 mm tenké, přesto velice dobře drží teplo, a umožňují tak užívat si vyhřáté lázně mnohem déle.

Vana Newcast je k dispozici v šesti barevných variantách, které lze doplnit kovovými opěrnými nohami se zvířecím motivem Eagle v lesklém provedení nebo Savanha v matné úpravě.




In-Wash Inspira: Nejpokrokovější WC a bidet v jednom

Nejmodernější dostupná technologie značky Roca se ukrývá v sérii Inspira. Je jí novinka s názvem In-Wash, která kombinuje designovou toaletu s kvalitním bidetovacím sedátkem. Ta je určená pro všechny, kteří si v oblasti osobní hygieny potrpí na komfort a vysoký standard a zároveň dbají na design, kvalitu a maximální životnost výrobku. Toaleta je vybavená nastavitelnou teplotou i tlakem vody, polohovací tryskou, nastavitelnou teplotou vzduchu a pohodlným sedátkem se slowclose zavíráním. In-Wash je k dostání v kombinační a rimless závěsné variantě.




Španělské obklady a dlažby pro nejnáročnější zákazníky

Velkou novinkou letošního roku je i sortiment obkladů a dlažeb, který je nyní nově na českém trhu k dostání v plné šíři. Nabídka vyhoví i těm nejnáročnějším zákazníkům a k dispozici budou nejmodernější vzory a designy včetně aktuálního trendu přírodních materiálů – napodobenin dřeva nebo reálných kamenin.

Nové baterie i koupelnový nábytek

Oblíbený koupelnový nábytek Victoria Basic bude rozšířen o další dekory. Stejně tak se i řady baterií L20 a L90 dočkají dalších modelů. V nabídce značky najdete i nové odtokové žlaby a podomítkový modul Duplo wc smart. Veškeré novinky si můžete prohlédnout v showroomu Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.





 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.