logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Klozet Mio rimless spojuje čistý design a inovativní technologie

Značka Jika představí na veletrhu Aquatherm široký sortiment závěsných a kombinovaných klozetů ze sérií Tigo, Deep by Jika či Cubito Pure. Chybět nebude ani klozet Mio rimless, který je skvělou kombinací moderního designu a inovativních technologií, které přináší nejen benefit snadného čištění, ale také úsporu vody a vysokou bezpečnost.

Toaleta Mio rimless se vyznačuje snadnou údržbou a vysokým hygienickým standardem. Na první pohled zaujme čistým designem. Elegantní konstrukce však přináší i snazší čistění hůře dostupných míst. Použitá technologie splachování bez oplachového kruhu pak zabraňuje usazování bakterií a dalších nečistot. Velkým bonusem je i úsporné splachování, které klozet nabízí, a sice 4,5/ 3 l.

Dalším benefitem je pak vysoká bezpečnost toalety, která je dána skrytým spodním uchycením LAUFEN Easy Fit. Klozety s tímto uchycením jsou totiž testovány na statickou zátěž 450 kg a procházejí také dynamickým testem dopadajícího 60 kg závaží. Úsporné splachování pak nabízí i klozety z dalších sérií, a to kombiklozet Tigo nebo klozet Deep by Jika.

Kombiklozet Tigo
Kombiklozet Tigo
Klozet Deep by Jika
Klozet Deep by Jika

Klozet Mio rimless
Klozet Mio rimless
Klozet Mio rimless
Klozet Mio rimless


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.