logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

VIADRUS - inovace 2010

Tradiční bohumínský výrobce topenářské techniky neusíná na vavřínech. V rámci sledování aktuálních trendů ve vytápění a přípravě teplé vody uvedl od 1.4.2010 na trh solární systémy SPACE ENERGY.

Moderní trendy v oblasti obnovitelných zdrojů energií jsme spojili s dlouholetými zkušenostmi z oboru tepelné techniky. Výsledkem jsou vysoce kvalitní a mezinárodně certifikované solární sestavy SPACE ENERGY pro moderní, ekologický a úsporný ohřev teplé užitkové vody s řadou technických předností a výhod. Navíc jsou solární sady SPACE ENERGY certifikovány v dotačním programu ZELENÁ ÚSPORÁM.

VIADRUS nabízí několik typů ucelených sestav, a to pro ploché kolektory SPACE ENERGY F a trubicové kolektory SPACE ENERGY V. Speciální solární sklo ECTRA CLEAR TM+, absorbér z mědi spojený s měděnými trubkami a další kvalitní materiály, ze kterých jsou vyrobeny jak kolektory, tak příslušenství SPACE ENERGY jsou zárukou dlouhé životnosti, úspory Vašich nákladů na ohřev teplé užitkové vody až o 70%. Takto získaná energie je zcela zdarma a navíc bez zátěže životního prostředí.

 

Dalším krokem vstříc požadavkům zákazníků je rozšíření sortimentu radiátorů o hliníkové, bimetalové a zejména designové radiátory se skleněnou, popřípadě postformingovou čelní deskou.

   

V neposlední řadě je to také designové omlazení a sjednocení řady stacionárních litinových kotlů - a to jak plynových kotlů, tak i kotlů na tuhá paliva. Funkční inovací je pak zavádění - postupná náhrada - řídících jednotek Siemens do většiny automatických kotlů na tuhá paliva.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.