logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Velký přehled výrobců a prodejců pelet a kotlů na biomasu: časopis Komfortní teplíčko

Jsou časopisy, které v trafikách nekoupíte. Patří k nim Komfortní teplíčko klastru Česká peleta s katalogem hlavních dodavatelů pelet, briket a kotlů nebo kamen na biomasu. Klastr totiž sdružuje většinu domácích výrobců dřevěných pelet, kotlů a kamen na jejich spalování. Jednou za rok, před začátkem topné sezóny, vydává klastr vlastní časopis, který je k dostání zdarma přímo na domácích výstavách a akcích nebo na internetu.


Časopis nejvíc ocení právě ti, kteří aktuální přemýšlejí o změně vytápění svého rodinného domu nebo i firmy, hotelu či jiné budovy, kterou mají v péči. Zdaleka však nejde jenom o katalog. Zaprvé zjistíte, že v tom nejste sami. Počet instalovaných peletových kotlů a kamen roste každým rokem a tentokrát si přečtete o tom, proč peletové vytápění zvolili kromě desetitisíců domácností také na koňské farmě Ptýrov, v rekreačním středisku na Lipně nebo v domově důchodců v Telči. České peletové kotle se letos vypravily z Česka až do Švédska, firma Volvo si je objednala do své provozovny, kde vyrábějí lodní motory.

 

Každý rok navíc Komfortní teplíčko prozrazuje čtenářům, kdo ze známých osobností topí dřevem, briketami nebo peletami. Letos přišla řada na hokejové legendy. Přečtete si čtyřstránkový rozhovor s gólmanem Jiřím Holečkem, který nám prozradil: „Nejvíc mě bavily zápasy s Rusy, chtěl jsem udělat lidem radost.“ Hokejovým parťákem bude Holečkovi na stránkách časopisu bývalý československý útočník Jozef Golonka. A znovu se letos vrátíme i k horolezci Radkovi Jarošovi, který nám dal dlouhý rozhovor do minulého čísla. Od loňska vyměnil starý kotel za novinku od firmy Atmos, kterou si pořídil z kotlíkových dotací.

A co se ještě dočtete na stránkách nového Komfortního teplíčka? Maximálně vám usnadníme výběr i koupi nového kotle. V přehledu najdete všechny dostupné možnosti a provedení kotlů na pelety, štěpku i dřevozplynovacích kotlů.

Kotlíkové dotace – pelety vítězí nad uhlím

Zvláštní pozornost v časopise je věnována kotlíkovým dotacím. Další příjem žádostí budou kraje přijímat již tento podzim a bude se jednat výhradně o ekologické vytápění. Na uhlí dotace nepůjde získat, vítězí tak kotle na pelety nebo kusové dřevo. Pro správný výběr kotle i paliva v časopise naleznete spoustu užitečným rad. To vše na 130 stranách plných ekologického a pohodového vytápění bez stresu.



Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.