logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výběr komínu se vyplatí konzultovat se specialistou

Reklama

Komín je velmi důležitou součástí domu a proto se vyplatí nezanedbat jeho výběr a také nehledět jen na jeho cenu. Pro někoho může být levné univerzální řešení naprosto dostačující a pro někoho jiného zase zcela nevhodné. Před nákupem komínu se tak vyplatí poradit se s osvědčeným odborníkem, který vám pomůže komín vybrat s ohledem na zamýšlený způsob vytápění, požadavky stavby (ať už novostavby nebo staršího domu), životnost jednotlivých systémů a v neposlední řadě také poměr cena vs. kvalita.

Výrobou, prodejem, odbornými službami i poradenstvím ve všech věcech, které se týkají komínů, se již více než 15 let zabývá společnost TECH TRADING GROUP. Díky rozsáhlému sortimentu šamotových, nerezových i plastových komínů a kvalifikovaným zaměstnancům vám jsou schopni pomoci s každým sebenáročnějším řešením komínu pro domácnosti, firmy i průmysl a příslušné řešení také dodat a zrealizovat.

Šamotové komíny


EURO Komíny Tech Trading
Komínová sestava EURO KOMÍN CLASSIC

Šamotové EURO KOMÍNY, jednoduchou komínovou stavebnici, si vyrábí společnost sama. Jedná se o třísložkový komínový systém tvořený tvárnicí z lehkého liaporbetonu PK, vnitřní keramické (šamotové) vložky KZ o ø 140–200 a izolace IL, do kterého bylo vloženo 15 let zkušeností a inovací. Vzniklo tak kvalitní řešení komínu pro všechny stavby i druhy paliv, které získáte za velmi výhodnou cenu. Mimo to mají šamotové komíny obecně velkou výhodu v dlouhé životnosti, která je srovnatelná s životností stavby a vysoké odolnosti materiálů vůči vnějším vlivům.

EURO KOMÍNY můžete zakoupit on-line v e-shopu eurokominy.cz >>

Video – stavba šamotového EURO KOMÍNU CLASSIC

Nerezové komíny

EURO Komíny Tech Trading
Nerezový komín Wadex

Komíny z vysokolegované nerezavějící oceli od výrobců jako např. Schiedel, Wadex nebo Witzenmann představují rychlé a elegantní řešení komínu s malými nároky na statiku. Na rozdíl od šamotových komínů totiž nepotřebují nosný základ. K dalším výhodám patří variabilní použití a velmi rychlá montáž. Bývají častou volbou při rekostrukcích domů nebo u moderních staveb, kde při použití v exteriéru fungují také jako významný estetický prvek. V závislosti na konkrétním typu je lze použít pro všechny druhy spotřebičů. Nechte si spočítat, které řešení bude optimální právě pro vás...

Více o nerezových komínech >>

Plastové komíny


EURO Komíny Tech Trading
Produkty Almeva

Systémy plastového odkouření slouží k odvodu spalin od kondenzačních a nízkoteplotních kotlů s nejvyšší teplotou spalin do 120 °C. Jsou určeny převážně pro přetlakové a vysokopřetlakové spalinové cesty. Mohou být použity i pro komíny s přirozeným tahem avšak zcela nevhodné jsou pro spalinové cesty, ve kterých může dojít k vyhoření sazí. Instalace plastového komínového systému lze provádět vložkováním do stávajících světlíků, průchodů, komínových tvárnic apod. TECH TRADING GROUP je partnerem renomovaného švýcarského výrobce plastových spalinových systémů ALMEVA.

Více o plastových komínech >>

Spalinové ventilátory – řešení špatného tahu komína

Pokud již komín máte, ale jako mnoho majitelů řešíte problémy s jeho špatným tahem, problémy se zatápěním či nedokonalým spalováním paliva, pak pro vás může být východiskem spalinový ventilátor (regulátor komínového tahu), který všechny tyto problémy eliminuje. Stačí zvolit vhodný typ, namontovat na ústí komína či kouřovod (dle typu) a váš problém je vyřešen. O dalších výhodách spalinových ventilátorů a jejich nabídce se dočtete na www.techtrading.cz.

Nabídka komínových systémů i spalinových ventilátorů je skutečně široká a pro vás tak nemusí být snadné se v ní zorientovat. Chcete-li předejít zbytečným problémům při užívání komínu, konzultujte výběr s odborníkem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.