logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

DAIKIN představuje systém VRV IV se zpětným získáváním tepla

Největší pokrok v efektivitě od dob inverterového kompresoru

Daikin učinil obrovský pokrok v účinnosti klimatizace díky svému novému systému VRV IV se zpětným získáváním tepla. Jeho účinnost je zvýšena až o 28 % oproti předchozí generaci VRV. Navíc je vysoce flexibilní a oproti podobným systémům umožňuje rychlejší instalaci.

VRV IV logo

VRV IV se zpětným získáváním tepla integruje několik systémů dohromady, obnovuje teplo „zdarma“ z oblastí, které vyžadují chlazení, a používá jej k vytápění jiných oblastí a navíc zajišťuje teplou vodu. Poskytuje optimální vnitřní komfort v komerčních budovách, má velmi vysokou účinnost (COP až 10), jeho provoz vede ke snížení nákladů za energii a emisí CO2.

Třípotrubní systémy Daikin jsou již dlouhou dobu nejúčinnější na trhu, ale tři revoluční inovace – technologie variabilní teploty chladiva, průběžné vytápění při odtávání pro zvýšení efektivity a pohodlí a VRV konfigurátor pro rychlejší instalaci – posouvají VRV systémy na vyšší úroveň.

Systémy VRV IV se zpětným získáváním tepla razí cestu ve flexibilním designu a instalaci, jsou posíleny novými a jedinečnými BS boxy. Navíc je snížena jejich hlučnost, a proto jsou vhodné pro umístění např. v ložnici.

VRV IV se zpětným získáváním tepla přichází na trh právě nyní. Jeho jedinečná 360° účinnost, nejlepší provozní efektivita na trhu, působivý design, stejně jako snadná instalace přesvědčí každého investora o vhodnosti tohoto systému pro jeho budovu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo se podívejte na www.daikin.cz!







Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.